Fésűs Nelly párja alkalmatlan a házasságra

Gyermekének apjával nem teljes a boldogsága

2015/03/31

Fésűs Nelly talán boldogabb, mint valaha, hogy életet adott második kislányának is. A gyönyörű színésznőnek azonban nem teljesen felhőtlen a boldogsága, hiszen egy álma még nem teljesült.

Szebb, mint valaha és boldogabb, mint valaha Fésűs Nelly színésznő, aki néhány hónapja már két gyönyörű kislány édesanyjának mondhatja magát.

Bár a második kis csöppség nem volt betervezve, de már el sem tudná képzelni az életét a kis Elza Zorka nélkül. Nellynek ráadásul nagyobbik lánya, Csenge is rengeteget segít a kis Elza pesztrálásában, hiszen imád kishúgával lenni és amikor csak teheti, az ölében van.

fesusnelly3

Nelly azt is kiemelte, hogy igazi lányos anyának vallja magát, így igencsak boldog, hogy mindkét gyermeke kislány.

Nem vagyok egy fiús anyuka típus, soha meg nem fordult a fejemben, hogy a második gyerekem fiú is lehet – mondta. – Pontosan tudtam, hogy lány lesz, és kész! Teljesült az álmom, ráadásul a két gyermekem rajong egymásért.”

fesusnelly3
Azonban sajnos nem teljes a boldogság, hiszen Fésűs Nelly még nem feleség és úgy érzi, ez kellene még ahhoz, hogy minden csodálatos legyen körülötte. Nagyon szeretné, ha második kislánya édesapja, Vajtó Lajos elvenné feleségül.

Bevallom, én nagyon szeretnék házasodni. De Lajos igazi agglegény típus, azt mondja, teljességgel alkalmatlan a házasságra.”

Hozzászólások