Fésűs Nelly párja szex-társkeresőn kalandozik?

Szerelme engedélyével regisztrált

2015/12/03

Vajtó Lajos lebukott: Fésűs Nelly párja szex-társkeresőn regisztrált. Vajon kalandot keres az apuka?

Nem Vajtó Lajos lenne az első férfi, aki lebukott volna, hogy komoly kapcsolata és gyerekei mellett másfelé is kacsintgat, és egy társkeresőn próbál szerencsét. Csakhogy itt egy kicsit más a helyzet: bár Fésűs Nelly maga is bevallotta, hogy párja a gyengébbik nem nagy hódolója, mégis engedte neki, hogy egy ilyen oldalon regisztráljon.

Nelly tudja, hogy regisztráltam egy társ- és szexkereső oldalra. Nem vagyok ostoba, semmi olyat nem tennék, amivel megbántanám Nellyt. És ha tennék is, azt nem egy nyilvános társkereső oldalon, ahol azonnal lelepleződnék – árulta el a Storynak Vajtó Lajos.

fésűs nelly
Fésűs Nelly engedélyezte, hogy párja regisztráljon egy szex-társkeresőn

De akkor mégis mi vitte rá, hogy regisztráljon a saját profiljával egy ilyen oldalon?

„Egy barátom kért meg rá, hogy regisztráljak fel erre az oldalra. Van ugyanis egy közös ismerősünk, egy lány, aki tetszik neki. A barátom azt gyanítja, hogy a lánynak talán én jövök be, és azt akartuk kideríteni, mennyire, milyen messzire képes elmenni. Így szeretné ellenőrizni, hogy a háta mögött kapcsolatba lépne-e velem. Persze sokat morfondíroztam azon, hogy belemenjek-e, hiszen félreérthető a dolog. Mielőtt regisztráltam, Nellyt is megkérdeztem, aki nevetve mondta, hogy nyugodtan tegyem meg. Nincsen titkom a párom előtt, és szó sincs arról, hogy kalandot keresnék” – állítja Vajtó Lajos.

Hozzászólások