Fesztivál az ínyenceknek

Sör, burger és BBQ. Kell ennél több?

2016/03/22

Beer, Burger, Barbecue. Ebben a három alliteráló szóban benne van az ízek, illatok, aromák baráti – és családi programot jelentő élményvilágának összessége.

Ezt kínálja Nektek az első hazai és egyben szezonnyitó Beer, Burger & Barbecue Fesztivál, ahol a legjobb kézműves sörök és hamburgeresek mellett bemutatkoznak a barbecue csapatok tradicionális- és különleges termékeikkel. Felejtsétek el a gyorséttermek tucat ízeit, és próbáljátok ki az izgalmas, egyedi ízeket a Millenáris Parkban!

Kiállítóink bemutatják Nektek, mitől lehet különleges a hamburger, mit kell tudni a barbecue művészetéről, a szmókerekről avagy milyen szezonális újdonsággal bírnak a hazai kézműves sörfőzdék.

A rendezvényen gasztronómiai bemutatók színesítik a hétvégét, izgalmas szabadidős programot kínálva minden korosztálynak.

NYITVA TARTÁS:
Április 15. Péntek: 12:00-22:00
Április 16. Szombat: 10:00-22:00
Április 17. Vasárnap: 10:00-22:00

A belépés a fesztivál területére díjtalan.
(A helyszínen limitált a létszám, 1500 fő befogadására alkalmas. Tipp: a vasárnap szellősebb;)

ÜVEGPOHÁR – Sörfogyasztóknak
A fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása.
Sörös kiállítóink kizárólag a helyszínen vásárolható logózott üvegpohárba töltenek sört, melyet a sör árusoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted el.
Az üvegpohár ára: 1000 Ft

FIZETŐESZKÖZ:
A fesztivál készpénzmentes, fizetés elektronikus utalványnak minősülő HelloPay kártyával illetve paypass és paywave képes bankkártyával történik.
HelloPay kártyát a helyszínen a Feltöltőpontoknál válthatsz.

IDŐPONT: 2016. április 15-16-17.
HELYSZÍN: Millenáris Park, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

Bővebb információ az esemény weboldalán:
www.bbbfesztival.hu

Hozzászólások