Fiatalok, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek

Szerencsés fiatalok

2019/04/08

Azokat, akik fiatalon lesznek milliomosok lehet nevezni szerencsésnek, zseninek vagy pusztán véletlennek. Egy biztos: lennénk a helyükben.

Egyre több fiatal válik piszkosul gazdaggá még a középsuli befejezése előtt. Sokan örökölnek, híressé válnak egy-egy poszt vagy videó miatt, feltalálnak valamit vagy éppen csak jókor van jó helyen. Most bemutatunk 5 embert, akik még a 2. X előtt milliomosok lettek.

Robert Nay
Robert Nay még gyerekként tanult meg kódolni, majd létrehozta a Bubble Ball nevű játékot. Az applikációt annyian töltötték le, hogy a fiú hamar milliomossá vált.

robert nay

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg és évfolyamtársai az egyetem alatt hozták létre a Facebookot, a közösségi oldal pedig néhány év alatt olyan népszerű lett, hogy milliomossá tette őket. Becslések szerint Zuckerberg vagyona mára eléri a 20 milliárd dollárt.

zuckerberg

Captain Sparklez
Captain Sparklez a YouTube egyik leghíresebb és legismertebb gamere. Már 10 millió feliratkozója van, ezzel pedig elképesztő összeget tesz zsebre.

captain

Kylie Jenner
Kylie Jenner minden idők legfiatalabb milliárdosa. Népszerű influenszer, de vagyonának nagy részét saját kozmetikai cégéből szerezte, amit három évvel ezelőtt hozott létre.

kylie

Fraser Doherty
Fraser Doherty tinédzserként sajátította el a lekvárkészítés fortélyait. Nagymamája receptje olyannyira bevált, hogy hamarosan hatalmas kereslet lett a finomságokra.

fraser

Hozzászólások