Fiatalok vallottak: a leggázabb nyári munkák

Nem irigyeljük a fiatalokat

2018/08/29

A fiatalok legkönnyebben nyári munkával juthatnak pénzhez de előfordul, hogy a meló annyira rossz és furcsa, hogy azt kívánják, bár ne kezdtek volna bele.

Néhány fiatal elmesélte élete legrosszabb élményét a nyári munkákkal kapcsolatban. Következzenek a leggázabb melók!

Borzasztó kisgyerekek
“Az volt a munkám, hogy bölénynek öltöztem be, akit ötévesek kergethettek a bölényvadászaton. Egyik alkalommal, miután levadásztak, teljesen kifulladtam és lihegni kezdtem. Az egyik kisgyerek ezt észrevette, felkiáltott, hogy “ez még él!”, majd teljes erőből arcon rúgott.”

Igazi madárijesztő
“Tíz éves koromban lementem a nagypapám farmjára, aki tíz dollárt fizetett azért, hogy madárijesztő legyek. Egy óráig álltam a tűző napon és kiabáltam, amikor végre megérkezett anyukám értem.”

Első nap az öregek otthonában
“Felvettek dolgozni egy idősek otthonába, ahol demens betegekkel kellett foglalkozni. Az első napomon véletlenül megnyomtam az ajtónyitót és az összes bentlakó kiszökött. Az egész várost körbe kellett járni, hogy összeszedjük őket.”

Horrified-Senior-Woman-5839601

Tanár másodállásban
“Tanárként nem keresek túl jól, ezért nyári munkát vállaltam pizzafutárként. A második fuvarom az egyik volt tanítványomhoz szólt, aki ezzel a kérdéssel indított: Na mi van, kirúgtak?”

A Sátán gyermeke
“14 évesen babysitterkedtem. A gyerek teljesen megkeserítette az életemet. Azt mondta, súgni akar egy titkot, odahajoltam, erre FÜLÖN SZÚRT egy ceruzával. Úgy hallom, most épp börtönben van.”

Kutyaszitterkedés
“Kábé tíz éves voltam, amikor a szomszéd megkért, hogy vigyázzak a kutyájukra, amíg elutaznak. A kutya a második napon meghalt.”

A munkakör kitolódása
“Személyi asszisztensként dolgoztam, amikor a főnököm megkért, hogy kísérjem el a feleségét a kisfiuk körülmetélésre, mert ő nem akar ott lenni.”

Meztelen fotók
“Egy fényképelőhívónál dolgoztam és láttam, hogy egy hetven körüli nő nagyon szenved az előhívással. Odamentem, hogy segítsek, de arra nem voltam felkészülve, hogy a meztelen képei fognak visszanézni rám.”

forrás

Hozzászólások