Filmek, melyekben igazi volt a szexjelenet

Jelenetek melyek óriási port kavartak a filmiparban

2018/05/02

Akadnak olyan filmek, melyekben a szexjeleneteket nem csupán megjátszották, hanem valóban meg is történt az aktus. Lássuk melyek ezek. 

A filmek közül néhány óriási port kavart, az emberek felháborodtak rajta, de volt olyan ahol a színész is kiakadt. Érthető okokból.

Caligula – 1979

Az 1979-ben bemutatott Caligula című film óriási vihart kavart, már készítése közben számos peres ügyet eredményezett. Ennek egyik oka, hogy a producer a rendező tudta nélkül forgatott hozzá erotikus- és valódi szexjeleneteket, ezekhez pedig a díszletet használta. Később a forgalmazni kívánt változatban el is helyezte a felvételeket, ez pedig nyilvánvalóan botrányokhoz vezetett. Az egyik főszereplő egyébként Helen Mirren volt.

Lorca és Dali – 2008

A 2008-ban készült Lorca és Dali című film azért érdekes, mert van benne egy jelenet, amelyben Robert Pattinson karaktere maszturbál. A színész egy interjúban elárulta, tényleg önkielégítést végzett a kamerák előtt, mert szerinte ettől vált hitelessé a film. Hozzátette, ez szerinte egy olyan dolog, amit amúgy sem lehet színlelni.

All about Anna – 2005

Az All about Anna egy 2005-ben készült film, amely egy nő szexuális életét mutatja be. A főszereplők ebben sem fogták vissza magukat, minden, amit a filmben látunk, valós.

A barna nyúl – 2003

A barna nyúl egy 2003-ban bemutatott cannes-i film, amely azért vált híressé, mert elképesztően élethűen mutatja be, hogyan kényezteti férfi kollégáját a szájával a főszereplő színésznő. A rendező később vallotta csak be, színészei tényleg bevállalták a pikáns jelenetet.

9 dal – 2004

A 9 dal című 2004-es filmet rengeteg támadás érte, amiért valódi szexuális aktust mutatott be a két főszereplő, Kieran O’Brien és Margo Stilley között. Akadt olyan jelenet, amely az orális szexet hivatott bemutatni, de a behatolást, sőt az orgazmust is teljes valójában láthatták a film nézői.

Feküdj le velem – 2005

A Feküdj le velem című film szerelmespárját alakító Lauren Lee Smith és Eric Balfour olyan szenvedélyes ágyjelenetekben vettek részt a produkció kedvéért, hogy a közönség hamar találgatni kezdte, vajon igazából is szexeltek-e. Később kiderült, igazuk volt, a sztárok tényleg bevállalták, hogy a film kedvéért kamerák előtt szeretkezzenek egymással.

Utolsó tangó párizsban – 1972

Bernardo Bertolucci filmje, az 1972-ben készült Utolsó tangó párizsban éppen a közelmúltban robbantott ki egy világméretű botrányt, kiderült ugyanis, hogy az egyik jelenetben valódi nemi erőszak történt. Mindez a színésznő tudta és beleegyezése nélkül. A rendező azt szerette volna, ha a kamera valódi reakciót örökít meg, ezért simán képes volt megalázni Marisa Schneidert. Az akkor mindössze 19 éves lány egy életre meggyűlölte Bertoluccit és Marlon Brandót.

A nimfomániás – 2013

Lars von Trier kétrészes, A nimfomániás című filmje már akkor nagy érdeklődést keltett, amikor kiválasztották hozzá a színészeket. Shia LaBeouf úgy írta alá a szerződését, hogy abban benne volt, lehet, hogy tényleg szeretkeznie kell kolléganőjével, Stacy Martinnal. Miután elkészült a film, kiderült, hogy a pikáns jeleneteket valójában pornósztárokkal játszatták el.

forrás

Hozzászólások