Filmek Valentin napra

Ezeket nézzétek, hogy romantikus hangulatba kerüljetek!

2018/02/13

Ha inkább egy nyugisabb Valentin napot terveztek otthon a párotokkal, a következő filmek nem fognak csalódást okozni!

Ha idén Valentin napon nem egy vacsi vagy mozi a terv, hanem inkább szeretnétek otthon romantikázni kettesben, egy film szuper választás lehet. Ezek a filmek biztosan szerelmes hangulatba hoznak majd, és egyikőtöket sem fogja untatni.

1. Ahol a szivárvány véget ér

Rosie és Alex gyerekkori barátok, az évek múlásával pedig mindkettejük élete egyre bonyolultabb lesz, de vajon sikerül-e a sok nehézség ellenére végül egymásra találniuk?

love-rosie-lily-collins-sam-claflin
via moviescramble.co.uk

2. Kémes hármas

Két CIA-ügynök ugyanazért a nőért verseng, ők tudnak róla, viszont a kiszemeltjük nem. Tökéletes Valentin napi film szerelmi háromszöggel, akcióval, humorral és persze sok-sok romantikával.

this_means_war_640
via etonline.com

3. Minden kút Rómába vezet

A karrierista és szerelemből kiábrándult Beth egy római kiruccanás során egy ártalmatlannak tűnő mozdulattal valóságos lavinát indít el: férfiak kezdik ostromolni szerelmükkel a nőt. Mondanunk sem kell, hogy egy jóvágású férfi is feltűnik a színen, aki csak még tovább bonyolítja Beth életét.

wheninrome
via youtube.com

4. Dirty Dancing 1-2

Ki ne ismerné ezeket az ikonikus filmeket? Nem tipikus csöpögős film, ezért tökéletes választás lehet!

via people.com

5. Időről időre

Tim képes utazni az időben, amit ki is használ arra, hogy megszerezze Mary szívét, majd pedig képességével próbálja kiküszöbölni az életében (és mások életében) bekövetkezett ballépéseket és hibákat.

About Time trailer - video
via theguardian.com

6. Csak barátok

Chris fülig szerelmes gyerekkori barátjába, Jamiebe, aki viszont csak barátként tekint a dagi, lúzer srácra. Évekkel később viszont egy menő és nagyon sármos férfiként, régi érzéseivel tér vissza a lány életébe, aki dönteni kényszerül.

maxresdefault
via youtube.com

 

Hozzászólások