Fitnesz&Diéta rovat az RCNews-on!

Petruska Szonja fitnesz versenyző az új életmód szakértőnk

2014/06/03

Emlékeztek még arra, hogy milyen volt karácsonykor nyitogatni az adventi naptárat? Már alig vártuk, hogy elteljen egy nap és megint találjunk valami finom meglepetést a dobozban.

Ezúttal valami hasonlóval, de mégis sokkal jobbal kedveskedünk nektek, ugyanis Petruska Szonja fitnesz versenyző fogja megosztani velünk jó tanácsait az év minden napján.

photo1Petruska Szonja már főiskolásként foglalkozott az egészséges életmóddal. Egészen fiatal kora óta jeleskedett különféle sportágakban. Saját bőrén tapasztalta meg, hogy melyik a leghatékonyabb étrend számára. Ő maga is belecsúszott az úgynevezett yoyo effektusba és szerencsésen ki is jött belőle. Hosszú és kitartó munkának köszönhetően első helyezést kapott itthon, ötödik helyet pedig egy külföldi versenyen.

“A sportnak, az edzésnek köszönhetően nem csupán egy szép alakra tettem szert, hanem önbizalmat adott, állandóságot és biztos pontot is hozott az életembe. Nem utolsó sorban pedig kitartásra, céltudatosságra nevelt.Újabb céljaim lettek és hiszem, hogy hittel és akaraterővel elérem vágyaim.” – mondta Szonja.

A Lifestyle rovatban naponta jelennek meg újabb és újabb cikkek Szonjától, amik segíteni fognak abban, hogyan táplálkozzunk, melyik a leghatékonyabb edzésforma számunkra és, hogy hogyan tudjuk elérni a kitűzött célt.

Együtt eszünk, iszunk, sportolunk, mindezt egészségesen, egy szakértő segítségével, hogy garantált legyen a siker.

 

Hozzászólások