Fiú lesz Kim Kardashian második gyermeke

Szerinted milyen őrült nevet választanak neki?

2015/06/22

A celeb páros, Kim Kardashian és Kanye West újabb szülői örömök elé néz. Még májusban jelentették be, hogy a sztáranyuka ismét várandós, most azonban az is kiderült, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Kim Kardashian vasárnap késő éjjel posztolt egy képet Instagram oldalán, ahol férjét méltatta, amiért ő a világ legjobb apukája, és mekkora boldogság ez számára. A sorokat tovább olvasva kiderül, hogy Kardashian egy nagyon fontos információt is elrejtett a kép alatt, mégpedig következő gyermekük nemét.

 

A nagyvilágban egyből szárnyra kaptak a találgatások, vajon mi lesz a kis utód neve? Első gyermekük névválasztása ugyanis némiképp sokkolta a rajongókat, de már azt megelőzően is állandósultak a találgatások, vajon mire keresztelik majd a kicsit. Senki sem értette, hogyan lehet egy kislánynak azt választani, hogy North (magyarul észak), miután a papa vezetékneve eleve West (vagyis nyugat). Többen javaslatot tettek rá, hogy idővel a gyerek forduljon ügyvédhez, vagy legalább vegyék fel sokan ezt a nevet, hogy ne érezze magát furcsán az kis Észak-Nyugat. Volt, aki egyenesen azzal élcelődött, hogy most akkor gyermeke született a sztárpárnak, vagy egy iránytű?

 

A rosszakarók máris elkezdtek azon viccelődni, hogy vajon a South vagy East nevet kéne-e választania a párosnak. A szülők kiakadtak, szerintünk ugyanis a North név igenis innovatív és friss választás volt a kislánynak, de a West család nem tervezi, hogy újabb égtájról neveznék el utódjukat. “Tiszta hülyeség ez az egész. Szerintem nagyon szép név a North West, de egyáltalán nem tetszik a South West. Úgyhogy az biztos, hogy nem így fogják hívni a gyerekünket” – háborgott Kim Kardashian egy korábbi interjújában.

 

A boldog szülők sokáig nem voltak hajlandóak elárulni, mi a kis utód neme. “Hallottam már olyan pletykákat, hogy nem is vagyok terhes, vagy lehet, hogy ikreket várok, de a legjobb az volt, mikor azt mondták, nem is én fogom kihordani a gyerekünket” – mesélte Mrs. West. A boldog anyuka próbál nem törődni a pletykákkal, és már Kanye is unja a sok fölösleges magyarázkodást. “Jelenleg nem akarok másra koncentrálni, csak az új albumom megjelenésére, a kislányom születésnapjára és a családomra. Energiát gyűjtök és az a célom, hogy valami újat alkossak. Ezen kívül elég hétköznapi életet élek mostanában. A gyerekeim a legfontosabbak” – mondta a rapper.

A kisfiú születése decemberre várható, így tehát még az is elképzelhető, hogy a névválasztásnak köze lesz az ünnepekhez. Kíváncsian várjuk, vajon mivel borzolják majd a kedélyeket a West-Kardashian klán tagjai.

Hozzászólások