Foci VB 2014 – Jennifer Lopez mégis fellép a megnyitón

A 25 perces ceremóniát 62 ezer néző láthatja a helyszínen.

2014/06/12

Mégis fellép a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó-világbajnokság megnyitóján Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte vele együtt adja elő a torna hivatalos dalát.

fotó: changoonga
fotó: changoonga

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) annyit közölt vasárnap, hogy az amerikai színésznő, énekesnő “produkciós okokból” nem lép fel. Jennifer Lopez sajtósai szintén nem adtak magyarázatot arra, hogy a híresség miért marad távol az eseménytől.

A FIFA aztán kedden bejelentette, hogy a Brazília-Horvátország mérkőzés előtt az amerikai Lopez, a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban az Olodum nevű együttes kíséretében. A mintegy 25 perces ceremóniát nagyjából 62 ezer néző láthatja a helyszínen.

fotó: starity
fotó: starity

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, mondván, hogy nem felel meg a dél-amerikai nemzet bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldi előadók éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett. Azt a számot a kolumbiai énekesnő, Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette.(mti)

Hozzászólások