Focimeccs utáni levezetés: szenvedélyes szex a kispadon

A klubvezetés nem értékelte, azonnal kirúgta a játékost

2015/04/21

Az angol Clitheroe FC 24 éves csatára, Jason Hart jól elfáradt a meccs végére, a csapatát ráadásul jól elverték a pályán, és félprofi lévén, csak hogy csillapítsa az idegeit, megivott egy sört. Aztán még párat. De annyira feszült volt, hogy nem látott más megoldást: jöhet egy laza erkölcsű szurkolólány, és szex a kispadon. Igaz, azt senkitől sem kérte, hogy levideózza…

Az angol Chliteroe FC 4-1-es vereséget szenvedett a Mossley AFC csapatától, ami annyira elkeserítette a vesztes gárda csatárát, Jason Hartot, hogy alkoholba fojtotta bánatát. Ezzel nincs semmi baj a félprofi ligában, de a 24 éves, kétgyermekes családapa nem állt meg itt, valamire még szüksége volt, hogy csillapítsa idegeit.

A mérkőzésen sok nő volt kint, mert kedvezményt kaptak, egyikükkel pedig kifejezetten jó kapcsolatba került a játékos. A nagy beszélgetés és összeborulás vége egy alkalmi, de szenvedélyes szex lett a kispadon, amit pechjére valaki levideózott, a felvételt pedig több csapattárs és drukker is megkaparintotta.

jayhart
Jay Hart csak nyújtani akart meccs után

Az információk és a pikáns képek ezután kijutottak az internetre, onnan pedig egyenes úton a klub elnöknőjéig. Aki nem sokat teketóriázott, azonnal kirúgta a játékost. A támadó hiába kért sűrűn elnézést, a vezető nem tágított, mert szerinte a játékos szégyent hozott az egyesületre.

Hozzászólások