Focistafeleség, aki önálló egzisztenciával rendelkezik-interjú Bolla Viktóriával

Interjú Bolla Viktóriával

2018/02/19

Bolla Viktória blogger, egy kollekció megálmodója és megvalósítója, édesanya és feleség egyben. Olvassátok szeretettel a vele készült interjúnkat.

IMG_7038

Mikor elindítottad a blogodat, hobbiként tekintettél rá vagy a kezdetektől fogva úgy érezted, hogy ez lesz a siker kulcsa és ezzel szeretnél foglalkozni?
Valójában nagyon reménykedtem benne, hogy a blogból valami jó dolog fejlődik ki, de arról valójában álmodni se mertem, hogy ennyire sikeres lesz. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy egy olyan dologgal foglalkozhatok, amit ennyire imádok és ami másoknak inspirációt ad.

Kislánykorodban is az írásról, népszerűségről álmodoztál már vagy voltak más terveid is?
Kislánykoromban színésznő szerettem volna egy ideig lenni, de amikor egy castingra el is vittek a szüleim, teljesen elnémultam a félelemtől… Úgyhogy letettem róla és sokáig fogalmam se volt arról, mihez szeretnék kezdeni magammal. Nekem nem volt határozott elképzelésem arról, hogy mi szeretnék lenni még az egyetem választásakor sem. Tetszett az ötlet, hogy egy magazinnál dolgozzak, azonban tudtam, hogy arra az esélyem viszonylag kicsi, hogy sikerül is. Végül a bloggerkedést amolyan portfólió építésként kezdtem el, hogy ha egyszer odakerülök, hogy valamelyik magazinnál lehetőséget kapok, legyen mit felmutatnom.

Sokan úgy gondolják, hogy az ismertség megváltoztatja az embereket (nem feltétlenül rossz irányba). Rád hogyan hatott az, hogy egyre többen kezdtek követni a közösségi oldalakon és ismerik a neved?
Hát erről lehet nem is engem kellene megkérdezni, hanem Dávidot :D De viccet félretéve, én valójában nem tartom ezt egy kézzelfogható ismertségnek, hiszen ez nagyjából olyan, mint Monopolyban gazdagnak lenni. Ettől szerintem nagyon nem szabad elszállni… Egy dologban változtam meg talán, az pedig az, hogy sokkal határozottabb véleményem van dolgokról. Pontosan tudom, hogy mi az, amihez szívesen adom a nevem, és mi az, amivel nem akarom, hogy összekapcsoljanak engem.

A te esetedben fokozottan igaz az ismertség, hiszen a férjedet is ismeri az egész ország. Okozott közöttetek konfliktust ez?
Haha… Valójában mi ebből nem sokat érzékelünk. Egyszer-kétszer jönnek oda hozzánk, vagy kapunk üzenetet, hogy láttak minket valahol az utcán, de semmi kellemetlen helyzetet nem szült még ez. Sőt, nagyon kedvesen szoktak odajönni hozzánk!

Screenshot Processed with VSCO with e5 preset

Nem rég indítottad el a kollekciódat, mely egy nagyon letisztult vonalat képvisel. Honnan jön az inspiráció a tervezett darabokhoz?
Igyekeztem csupa olyan dolgot kitalálni, ami praktikus is és gyönyörű is. Direkt olyan dolgokat szerettem volna a kollekcióban látni, ami mind egytől-egyig sugározza az anyai szeretetet, így azt hiszem mondhatom, hogy valójában az inspirációm Laura volt.

DSC_3187

Fotó: Wolf Eszter
Fotó: Wolf Eszter

Mik a hosszútávú terveid?
Jelenleg az egyik rövidebb – hosszútávú tervem az, hogy végre megírjam a könyvemet, amit tavaly elkezdtem. Ebben stílustanácsadással kapcsolatos témákat feszegetek és egy olyan kompakt kisokosnak szánom, amiben bármilyen alkalomhoz megtalálható lenne egy stílus recept. A többi pedig legyen egyelőre még az én titkom :) 

Hozzászólások