Fogyj 7 nap alatt 7 kilót!

Egyszerű diéta, káprázatos eredmény!

2017/08/07

Ki ne szeretné ha csak úgy olvadnának róla a kilók? Mutatunk egy szuper -bár kicsit nehéz- diétát ha szeretnél 7 nap alatt 7 kilót ledobni magadról!

A következő diéta elsőre talán drasztikusnak fog tűnni, de nem az! Főleg, hogy csupán 7 napot kell kibírnod. Vigasztalásként ha végigcsinálod 7 kilótól szabadulsz meg. Ez az egy hetes diéta a 80-as évek végén volt nagy divat, most viszont újra egyre többen alkalmazzák. A titok nyitja annyi, hogy  fél évnél sűrűbben nem szabad ezt csinálni, egy évben kétszer viszont érdemes megismételni. Az egyik szenvedős 7 napon nyáron a legjobb túlesni, hiszen ilyenkor úgysem kívánjuk annyira a nehéz ételeket.

A GM (General Motors) étrendet az 1980-as években feljesztette ki a General Motors cég, hogy az alkalmazottaik egészségét megőrizzék. Az alacsony szénhidráttartalmú étrendnek köszönhetően igencsak nagy sikert aratott a diéta, 2017-ben pedig újra felkapták és az egyik legkeresettebb étrenddé vált ismét.

dieta2

Hogyan működik? 

Nagyon egyszerűen. Minden napra van egy aprócska szabály, amit muszáj betartani annak érdekében, hogy hatásos legyen a diéta.

1. nap: Hogy felkészítsd a szervezeted rengeteg vitaminra lesz szükséged. Első nap csak gyümölcsöt lehet fogyasztani. Célszerű olyanokat választani, melyeknek magas a víztartalma. Bármit ehetsz, kivéve banánt. 

2. nap: Kezdd a reggelt egy nagy, sütőben sült krumplival, melyet vajjal vagy olívaolajjal készítesz el. Ezután egész nap csak zöldségeket szabad enni. Mindent megehetsz, kivéve a borsót, a kukoricát és a sárgarépát. 

3. nap: A harmadik napon már változatosabban ehetsz, mint eddig. A zöldség és a gyümölcs megengedett. Banánt még mindig nem szabad enni és a krumpli is ki van zárva. 

4. nap: A banán végre lekerülhet a tiltólistáról. A negyedik napon készítsd el akár a “GM Wonder Soup-ot.” Ebben van káposzta, zeller, hagyma és paprika. A lényeg, hogy zöldséglevest főzz magadnak. 

5. nap: Hús-nap! Egyre könnyebbnek hangzik, ugye? Marhahús, csirke és hal paradicsommal kombinálva. Egész nap! 

6. nap: A hatodik napon élvezheted a korlátlan fehérje mennyiséget (sovány fehérje!) zöldségekkel készítve. A burgonya tiltólistás! 

7 nap: Reggelire fogyassz barna rizst, utána pedig egyél bátran zöldségeket és gyümölcsöket! 

Ezután már csak egy dolgod marad, hogy ráállj a mérlegre és büszkén bújj bele az új fürdőruhádba! 

dieta3

via

(photos:  womansday.com, vuality.com, express.co.uk)

Hozzászólások