Fördős Zé képtelen csajozni

Nagy a bánata a sztárszakácsnak

2015/11/26

Nincs könnyű dolga Fördős Zének, ha a csajozásról van szó, a legtöbb lány ugyanis csak a hírességet látja benne.

Úgy tűnt, hogy Zé és kedvese, Havas Dóra nem csak a konyhában, de a párkapcsolatban is megérti egymást, pedig a színfalak mögött problémáik voltak. A Konyhafőnök zsűrijtaga ezért gondolja úgy, hogy jobban oda fog figyelni, kit választ partnerének.

„Ez egy igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt. Egy kétgyermekes nővel nem olyan egyszerű kiépíteni egy kapcsolatot. Ezért nem is költöztünk össze, mert a két fiúval nem lehet azt csinálni, hogy ha mi összeveszünk, akkor én elcuccolok, ha meg szent a béke, akkor visszamegyek. Úgy gondolom, legközelebb körültekintőbben választok párt, mert, ahogy már mondtam, a saját érdekeimet nem helyezhetem mások fölé” – vallotta be a Konhyafőnök sztárja a Hotnak.

fordosze
A munkakapcsolat megmaradt köztük

Bár Zé mindig is fiatal apuka akart lenni, 37 évesen nem érzi úgy, hogy bármiről lemaradt volna, sőt, élvezi az életet.

Nem ketyeg a biológiai órám vagy ilyesmi, de mindig is fiatal apuka akartam lenni. Ez a hajó már elúszott… Nem akarok ilyeneken kattogni; facér vagyok, és előttem a világ! Azt azért ne gondolja senki, hogy nekem könnyű csajozni. Igaz, annyi nő van körülöttem, hogy ha ismerkedni szeretnék, megoldhatnám. De nem erről van szó. Inkább az a baj, hogy tízből kilenc lány az ismert tévést látja bennem. Ezt nehéz kiszűrni: nem derül ki egyből, hogy ki az, aki csak a hírnévre hajt, és ki az, aki valóban engem akar megismerni” – árulta el Fördős Zé.

Hozzászólások