Fordulásból verték ki a fogát a világ egyik legismertebb sportolójának

Tiger Woods és az operatőr esete

2015/01/21

Tiger Woods, a világ legjobb és legismertebb golfozója szokatlanul szégyenlős volt hétfőn, amikor barátnőjével, az olimpiai bajnok alpesi sízővel, Lindsey Vonnal mutatkozott. A sajtót azonban nem kellett félteni, hamarosan ki is derült a turpisság.

A 39 éves sportoló egy csontvázmintájú kendőt tekert a nyaka köré, amit az arcára is felhúzott, mintha nagyon hideg lenne, és azzal próbálta rejtegetni a kíváncsi tekintetek és a lesifotósok elől, hogy valami nem stimmel. Eleinte működött a dolog, mert senki sem ismerte fel, de idővel kiszúrták, hogy mit is kell fényképezni.

Mint kiderült, az előző napi nagy tülekedésben egy operatőr a kamerájával fordulásból kiverte az egyik felső metszőfogát, amitől Tiger Woods úgy nézett ki, mint aki összecsapott a ringben a fiatal Mike Tysonnal, vagy mint egy még mindig aktív jégkorongozó. Képek a videóban:

A világ egyik legsikeresebb golfozója 2009-ben keveredett kőkemény pofozkodásba, és akkor sem adta, hanem kapta, méghozzá egykori svéd feleségétől, az egykori modell Elin Nordegrentől, miután kiderült, hogy fűvel-fával megcsalta. Akkor sérülései miatt meg sem mert jelenni nyilvános rendezvényeken.

A mostani rejtélyt egyébként a sportoló menedzsmentje magyarázta meg, mert a sajtónak csak az tűnt fel, hogy hiányzik Woods foga, – nehogy azt higgyék, hogy hasonló incidens történt. A férfi egyébként az olaszországi Cortina D’Ampezzóban vett részt egy alpesi sí világkupán, amit barátnője, Lindsey Vonn nyert, akinek ez volt a 63. tornagyőzelme, ez pedig rekord a sportág történetében.

Hozzászólások