Fordulat a liftes botrány után

Újra szent a béke Beyonce, Jay-Z és Solange Knowles között?

2014/05/21

 

Az egész világot sokkolta a hír, amikor a sajtó nyilvánosságra hozta azt a videót, amin Solange Knowles egy liftben neki ugrik Jay-Z-nek. Beyonce, Jay-Z felesége nem sokat tett azért, hogy ezt a csúnya perpatvart megfékezze, szemmel láthatóan csak állt egy helyben és várta, hogy vége legyen a verekedésnek. Az, hogy mi ennek az oka, senki sem tudja pontosan, de érdekes fejlemény volt, amikor pár nappal később a világsztár törölte az összes olyan képet az Instagram fiókjáról, amin közösen szerepelnek a testvérével.

Egy külföldi portál értesülése szerint most már szent a béke a három sztár között és ez elsősorban a június 25-én útjára induló turnénak köszönhető, amivel Beyonce és Jay-Z közösen járja végig Észak-Amerikát. A stadionokba szervezett műsort elviszik többek között Philadelphiába, East Rutherfordba, Chicagóba és Los Angelesbe, de Torontóban is fellépnek. Az utolsó előadást augusztus 5-én tartják San Franciscóban.

Solange abban a megtiszteltetésben részesült, hogy ő lehet az egyedüli előzenekar a turné előtt. És hogy mekkora gázsit kap mindezért? Potom 8 millió dollárt…!! Ezek után nem valószínű, hogy az énekesnő újra családon belüli erőszakot követ el. A békülés örömére Beyonce feltöltött egy közös fotót Instagram fiókjára, amin Solange és ő megint nagyon szeretik egymást.

10299071_10202009671872198_5814875390468424302_n

 

Hozzászólások