Forgass együtt Tom Hanks-szel!

Egy szuperprodukció részese lehetsz

2015/04/14

Ugye te is egész életedben arra vágytál, hogy egy hollywoodi sikerfilm szereplője legyél? Most itt a lehetőség, hogy teljesüljenek a vágyaid, sőt, akár Tom Hanks mellett is feltűnhetsz a filmvásznon!

InfernoHamarosan megkezdődik Tom Hanks legújabb filmje, az Inferno forgatása. A kétszeres Oscar-díjas színész már meg is érkezett Budapestre, hogy előkészítse a Da Vinci-kód folytatásának munkálatait, sőt hamarosan filmbeli partnere, A mindenség elmélete című filmből ismert Felicity Jones is megérkezik hazánkba, majd májustól kezdetét veszi a forgatás. 

Mint minden hollywoodi sikerprodukcióhoz, az Infernohoz is több helyszínt és természetesen rengeteg statisztát használnak, és most lehetősége van bárkinek arra, hogy jelentkezzen a csapatba, és együtt forgasson Tom Hanks-szel. Az Open Casting ügynökség által meghirdetett válogatásra ezen a héten a 30 és 60 év közötti férfiak és nők jelentkezését várják, ám a fiatalabbak se csüggedjenek, hiszen több körben választják ki a statisztákat.

Nem szokatlan, hogy külföldi filmek forgatásához magyar statiszták és színészek munkáját kérik segítségül. Ennek köszönhetően több magyar híresség is feltűnt már hosszabb-rövidebb időre egy-egy hollywoodi filmben: Palvin Barbi például az itt forgatott Herkulesben alakított csodaszép hercegnőt, Zimány Linda pedig Jude Law új filmjében kapott szerepet. Bruce Willis budapesti forgatása miatt több magyar sztár is feltűnt a Die Hard 5. részében

Ha szeretnél Tom Hanks oldalán szerepelni az Infernoban, kattints IDE és jelentkezz!

Hozzászólások