Formula 1 – Magyar Nagydíj

31. alkalommal jön hazánkba a száguldó cirkusz

2016/07/01

A Formula 1 nézése sokaknál családi program. Miért ne szurkolhatnátok hát kedvenceteknek a száguldó cirkusz helyszínéről? Hamarosan ugyanis itt a Magyar Nagydíj!

A Formula 1 a világ legnépszerűbb, legnagyobb szabású és legprofibb gyorsasági autós sorozata, amelyet tízmilliók követnek hétről hétre a televízióban, sztárjainak népszerűsége a legnagyobb popsztárokéval vetekszik. És ez a sorozat immár harminc éve folyamatosan visszatér a Hungaroringre – ezzel a pályánk a harmadik azon versenyek sorában (a legendás Monte-Carlo és Monza után), amelyek megszakítás nélkül rendeznek futamot a világbajnok sorozatban, s ez igazán nagy dicsőség.

A tavalyi, harmincadik jubileum kapcsán nagyon sok dicsérő szót kapott a versenyünk – sportszakmai csapatunk megkapta az Év pályabírói csapata elismerést. Tavaly a 30. Magyar Nagydíjat rendezték (amelyen Sebastian Vettel pályafutása során először „bevette” a mogyoródi aszfaltcsíkot), az idén a pálya ünnepli a harmincadik születésnapját, s a jeles jubileum nem csupán egy újabb jó versenyre nyújt kiváló alkalmat, hanem az ünneplés folytatására is.

A mogyoródi versenypálya nagy eseményre, a 31. Magyar Nagydíjra készül, s ebből az alkalomból a Hungaroring csapata különleges kiegészítő programokkal is várja majd a közönséget.

Facebook esemény | Jegyvásárlás

Hozzászólások