Forró hangulat a Barátok közt forgatásán

Lenge öltözetben a sztárok

2014/10/09

Három fiú, három lány, lenge öltözet és egy jakuzzi – ennél több nem is kell a kiemelkedő nézettség eléréséhez. A Barátok közt színészei nagyon bevállalósak voltak a forgatás alatt.

Nacsa Olivér menyasszonya egy konzervatív fiatal lányt alakít az RTL Klub napi sorozatában. Enikőként eddig visszafogott szerepet kapott, de úgy tűnik, ez hamarosan változni fog. A forgatókönyv szerint most van túl egy szakításon, de nem szomorkodott sokáig, azonnal fejest ugrott egy újabb viszonyba, exe legjobb barátjával.

A történet írói megadták a módját az átalakulásnak, sőt több szereplőt is bevontak, hogy közreműködésükkel bátorságot adjanak Pataki Szilvinek. Habár Kiss Ramóna és Nagy Alexa már korábban is megjelent lenge öltözetben, most ők is bikinire cserélték ruháikat.

De hogy ne csak a férfi szemek gyönyörködhessenek, a sorozat Ádámja is részt vett a jelenetben Tóbiással, Rudival és Krisztiánnal együtt.

Pataki Szilvia, a sorozat Enikője és Nacsa Olivér menyasszonya így nyilatkozott az adás után a Borsnak: “Nem láthattak olyasmit a nézők, amit a strandon ne látnának belőlem, így örömmel vállaltam a jelenetet. Színpadon előfordult már, hogy ennél is többet mutattam magamból. A Tangó című darabban a főszereplő nő teljesen kivetkőzik magából, amit azzal mutattunk meg, hogy a hálóingemet egy pillanatra felrántom. Az ügyes rendezésnek köszönhetően azonban ebből tulajdonképpen nem látszik semmi. Azt nem is vállalnám. Enikő a sorozat elején nagyon gátlásos volt. Most gyökeres változáson megy keresztül, sokkal humorosabb, lazább. De egyelőre még maga sem tudja, hogy valóban változik, vagy csak a Krisztiánnal történt szakítás miatt ilyen.”

Íme az eredmény:

baratokkozt
Kiss Ramóna (Zsófi), Solti Ádám (Ádám), Pataki Szilvia (Enikő), Józan László (Tóbiás), Csórics Balázs (Rudi) – fotó: Bors
Hozzászólások