Fotó! – Büszkén vállalja családját Tatár Csilla

Nem rejtegeti tovább őket

2015/12/07

A sztároknál mostanában valamiért divat, hogy újszülött babájukat sokáig nem mutatják meg a nyilvánosságnak, had’ furdalja őket a kíváncsiság. Szerencsére Tatár Csilla nem így tett, és máris posztolta első közös képét a gyönyörű Milánnal.

A köztévé népszerű műsorvezetője, Tatár Csilla november 19-én hozta világra Kunos Milán Rubent. A sztáranyuka alig három nappal később már posztolta is az első megható fotót a közösségi oldalra, igaz, akkor még csak a baba apró kezecskéjét engedte látni. Akkor megtudhattuk, hogy a bébi 4 kilóval és 56 centisen született, tehát igazi kis vasgyúró. Nem sokkal a szülés után pedig kiderült, hogy Tatár férjhez is ment szerelméhez, Kunos Balázshoz, akinek nemcsak, hogy a nevét is felvette, de végre meg is mutatta sokáig rejtegetett párját.

Íme az első megható fotó anyáról és kisfiáról:

 

Pont azt érzem, amit az apukàjàval kapcsolatban is éreztem.. nem is tudom, hogy élhettem nélküle. Két hete már, hogy…

Szerző: Tatár Csilla2015. december 6.

Csilla, mióta szakított előző férjével, a szintén tévés Gönczi Gáborral, mi több, nagy port kavaró váltás közepette átigazolt az MTVA-hoz, azóta nagyon vigyáz rá, hogy mit és mennyit oszt meg a családjáról. Párjáról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy Balázsnak hívják és nagyon szerelmesek egymásba. Mióta felvette férje nevét, a műsorvezető Kunos-Tatár Csillaként mutatkozik be, így tehát már nyíltan vállalja párját is a tévés. Az esküvőről viszont továbbra is csak annyit tudni, hogy meghitt hangulatban zajlott, családi körben, kizárólag néhány vendég jelenlétében mondta ki a boldogító igent szülei házában. Van még tehát titok, amire a rajongók kíváncsiak lehetnek – például hogyan festett a menyasszony kismamaként az esküvőn -, de ezek a képek egyelőre kizárólag a saját fotóalbumukat díszítik. Ami viszont nem, hogy a boldog család alig pár napos kisfia milyen édesdeden alszik anyukája mellett, akire ezzel együtt egy csodálatos, új élet talált. Sok boldogságot!

Hozzászólások