Fotó – Ekkorát még nem terpesztett Bódi Sylvi

Évekig gyakorolt, hogy sikerüljön

2015/08/31

Erre aztán nem mindenki képes, Bódi Sylvi is sokat dolgozott azért, hogy meg tudja csinálni. A végeredmény azonban önmagáért beszél!

Hosszú hónapokon keresztül csak álmodtam róla, hogy ezt a trükköt, amit “Machine gun”-nak hívnak, egy nap majd én is meg tudom csinálni… Kell hozzá erő és hajlékonyság rendesen, de ami még ennél is jobban kellett, hogy higgyek, bízzak magamban. Pénteken úgy éreztük az edzőmmel, Krisztával, hogy elérkezett a pillanat. Én pedig odaálltam a rúdhoz és második próbálkozásra végrehajtottam a gyakorlatot hibátlanul! A dolog extrája, hogy (meglepve ezzel magamat is meg az edzőmet is) mindkét lábamra megcsináltam! Mondanom sem kell, hogy ujjongtam örömömben… Többet között azt imádom ebben a sportban, hogy rendkívüli módon fejleszti a nők önbizalmát.  Megmutatja az edződ a gyakorlatot, neked közben leesik az állad és jó estben csak gondolod (de általában hangosan ki is mondod), hogy “Na, jóóóóóóó… Persze… Ez nekem ez nem fog menni…” Majd kisvártatva te is ott találod magad abban a pózban, amiről nem is olyan régen még csak álmodoztál!” – lelkendezett Bódi Sylvi.

Hosszú hónapokon keresztül csak álmodtam róla, hogy ezt a trükköt, amit “Machine gun”-nak hívnak, egy nap majd én is meg…

Posted by Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos) on 2015. augusztus 31.

Olvass még Bódi Sylviről!

Hozzászólások