Fotó – Erre vágyik Bódi Sylvi!

Cuki fotót posztolt

2014/10/28

A szexi modell eddig nem verte nagy dobra, miről álmodozik, de még a dzsungelben sem derült ki. Bódi Sylvi most felfedte titkát: anya szeretne lenni.

SylviLegalábbis erről tanúskodnak az utóbbi napokban posztolt fotói. Bódi Sylvi először elárulta, hogy hazaérkezése óta melyik volta  legszebb pillanata, amit egy babás képpel illusztrált; egész pontosan testvére három és fél hónapos kislányát fürdette, és ezt fűzte hozzá:

Folyamatosan mosolyog a szívem. :))) Testvérem kislányát, Anna Lénát újra magamhoz ölelni volt számomra a legszívmelengetőbb pillanat. Ha tehetném, akkor még most is magamhoz szorítva tartanám. Tegnap délután elmentem hozzájuk látogatóba. A 3 és fél hónapos kicsi rám meresztette hatalmas kék szemeit, s megismert! Egy hatalmas mosollyal üdvözölte az Afrikából hazaérkező nagynénijét. Szemeim megteltek könnyel, majd ki is csordultak… Könnyes szemmel szorítottam magamhoz a kiscsajt, puszilgattam és szaglásztam a kis bébi illatát. Leírhatatlan, hogy mennyi szeretet érzek ez iránt a tündéri kis lény iránt” – áradozott Sylvi.

Néhány órája pedig egyenesen bevallotta, hogy gyermeket szeretne. A Celeb vagyok, ments ki innen legbátrabb női játékosa édes sellőbaba képek kíséretében vallotta be.

Leendö kislányom. :)))) Mini sellö. :)) Egy nap világra hozok egy ilyen kis cuki sellőlányt” – írta a Facebookon Bódi Sylvi.

baba

Hozzászólások