Fotó – György herceg robbantja a cukiságbombát!

Ilyen volt az első napja az oviban

2016/01/07

Elérkezett a nagy nap: György herceg ovis lett, és az óriási hátizsákkal a hátán cukibb, mint valaha!

received_2491012060986581

A királyi csemeték sem ússzák meg a tanulást – György herceg idén januártól hivatalosan is megkezdte az ovit. A kis herceg egyáltalán nem tűnt szomorúnak amiatt, hogy meg kell kezdenie a nagybetűs életet, sőt, cukin mosolygott vissza szüleire a kapuból.

György herceg a második fiatal uralkodó a brit királyi családban, akit oviba küldtek a szülei, az első édesapja, Vilmos volt, a többi királyi csemete a család valamelyik birtokán készült fel az iskolára. Ahogy most György herceg, úgy egykor édesapja is izgalommal várta, hogy megkezdhesse az ovit.

A szülők a család norfolki rezidenciájának, Anmer Hallnak a közelében választottak egy óvodát a fiatal trónörökös számára, ahol a Montessori-féle nevelési módszert alkalmazzák, ami a szabadságra, az önállóságra és önművelődésre nevelésre igyekszik tanítani a kicsiket.

A Westacre Montessori School Nursery azonban nem egy olcsó mulatság, A Daily Telegraph szerint ugyanis napi 14 ezer forintba kerül a herceg taníttatása. Persze ez uralkodó jó neveltetéséért semmi sem drága.

Prince George arrives for his first day at Westacre Montessori School nursery in Norfolk earlier today.The Duke and…

Közzétette: The British Monarchy – 2016. január 6.

Az intézmény dolgozói nagyon örülnek, hogy a kis trónörökös is a tanítványaik között van, az igazgató pedig azt nyilatkozta, hogy György ugyanabban az exkluzív ellátásban fog részesülni, mint a többi növendék.

Hozzászólások