Fotó – Így várja az ünnepeket a két legcukibb kis herceg

Ezzel kíván boldog karácsonyt a királyi család

2015/12/19

Tündéri családi fotóval kíván kellemes ünnepeket a legnépszerűbb brit hercegi pár; Katalin, Vilmos, György herceg és a kis Charlotte ritkán látható együtt közös képen.

Katalin hercegné és Vilmos herceg ezzel a kedves gesztussal szeretné megköszönni a “rajongók” szeretetét, kedves üzeneteit. A fotót Chris Jelf ismert brit fotográfus készített október végén a házaspár londoni rezidenciája, a Kensington-palota kertjében. A család azonban nem a Kensington-palotában, hanem norfolki otthonában tölti az ünnepeket. A teljes királyi család  – a hagyomány szerint – Anmer Halltól néhány kilométerre lévő Sandringham kastélyban karácsonyozik, II. Erzsébet királynő téli rezidenciáján.

A new family photo – Merry Christmas from The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte.The…

Szerző: The British Monarchy2015. december 18.

Az új évben Vilmos herceg családjában nagy változás áll be, ugyanis januárban óvodába megy György herceg, Nagy-Britannia jövendő uralkodója. Ez azért különleges, mer a brit trón várományosait mindig valamelyik királyi rezidencián készítették fel az iskolai életre, így György mindössze a második olyan brit uralkodójelölt, akit óvodába adnak. Az első édesapja, Vilmos volt.

Olvass még Katalin hercegnéről!

 

 

Hozzászólások