Fotó – Ilyen bombázó lett Ördög Nóra

Nóri vagy Dukai Regina csinosabb?

2015/01/20

Ördög Nóra alig fél éve adott életet második gyermekének, mégis igazi bombázóként tündököl a képernyőn. Mi állhat a háttérben?

A legutóbbi Rising Starban Ördög Nóra merészebb és szexibb volt, mint valaha. Kiderült: a műsorvezető már nem szoptat, és másfél hete diétába kezdett. Ennek köszönhető a bombaforma.

Mivel már nem szoptat, megteheti, hogy diétázzon és – bár a terhesség alatt és után is gyönyörű volt – látszik is rajta, hogy lement néhány kiló. Normális testalkata van, nagyon csinos, nem túl sovány, nincs elhízva, éppen ezért öltöztetni is jó. Hangsúlyosabb a csípője, amitől igazán nőies, és szerencsére nem takargatja, hanem tudja viselni, és ez jól áll neki. Most pedig bomba formában van, szerintem nem is kell tovább fogynia. Nóri gyönyörű nő, az egyik legszebb része szerintem a szája, olyan szép, hogy ilyet csak rajzolni lehet. Rögtön ő jutott eszembe, amikor megláttam ezt a ruhát, olyan érzésem volt, hogy ezt neki tervezték. Fantasztikus Nórit öltöztetni, mert együttműködő és remekül viseli a ruhákat. Azonosulni tud egy vadabb szettel, egy angyali összeállítással vagy egy ilyen szájas kreációval is. Nagyon szeretem benne, hogy mindig kimondja a véleményét, így könnyebb neki ruhát választani” – árulta el a Borsnak Holdampf Linda, a Rising Star stylistja.

Ördög Nóra - Dukai Regina
Nóri vagy Regina csinosabb a szájas ruhában?

Ördög Nóra azt a Sugarbird ruhát viselte, amit Dukai Regina tervezett, és a szépség is megmutatta már, hogyan áll rajta a visszafogottnak nem nevezhető darab.

Nagyszerűen éreztem magam a ruhámban, és a férjemnek is tetszett. A diétám kapcsán pedig semmilyen nagy titkot nem őrzök, nincsen csodamódszer a háttérben, egyszerűen jobban odafigyelek, hogy mit eszem” – mondta Nóri.

Hozzászólások