Fotó – Ilyen karcsú lett Gáspár Virág

Példát vesz Győziről és testvéréről

2015/09/13

Gáspár Virág valószínűleg besokallt, hogy pufi alkata miatt folyton bántják. Győzike kisebbik lánya sokat fogyott!

A Gáspár család már hozzászokhatott, hogy folyamatosan kap hideget-meleget, mindig megtalálják őket valami miatt. Korábban Győzikét és Evelint támadták súlyfeleslegük miatt, ám most, hogy ők lefogytak, a kisebbik lány, Gáspár Virág lett a gúnyolódás céltáblája. Igaz, rá is szolgált erre, ugyanis 2 évvel ezelőtt, 13 évesen 52 kilót nyomott

Gáspár Virág

Ám vélhetően Virágnak elege lett, mert míg a pár hónapja tartott szülinapi buliján is láthatóan volt rajta fölösleg, most azonban olyan fotót posztolt a szintén bombázóvá fogyott nővérével, hogy egyértelmű: Gáspár Virág egyre csinosabb.

Gáspár Virág és Evelin

Győzike melle dagad a büszkeségtől, ő is közzétette a fotót a közösségi oldalán, és idézett a témáról szóló írásokból.

Gáspár Győző két lánya közös képet töltött fel az internetre. Győző kisebbik lánya, Virág nagyon sokat fogyott, Evelin pedig igazi bombázó. Egy kamaszt támadni a súlya miatt egyáltalán nem elegáns. Gáspár Virág mégis kapott a névtelen kommentelőktől a súlya miatt. Úgy tűnik, hogy Virág a nővérére ütött, mert Evelin is duci kislány volt, de mára kész nő lett, rengeteget fogyott, és igazi bombázó lett. A 13 éves Virág is sokat változott az elmúlt években, jól bizonyítja ezt a közös kép, amit testvére töltött fel az Instagram-oldalára” – lelkendezett Gáspár apuka.

Hozzászólások