Fotó – Ilyen szexi Szabó Zsófi!

Remek formában van a szőke színésznő

2014/12/08

Ennyire nem szokott kitárulkozni Szabó Zsófi, most azonban megtette! Bikinis fotót posztolt, ezt követően még zongorázott is egyet. Jó hangulatban lehetett!

Szabó Zsófi minden bizonnyal kilépett a taposómalomból, és egy kis pihenést iktatott bokros teendői közé, ugyanis ritka jó hangulatú videót és egy bikinis fotót is posztolt, ami valószínűleg egy szállodában készült.

Zsófi többször mesélte, hogy az édesapja kedvéért hosszú éveken keresztül tanult zongorázni, és ebből a tudásból adott egy kis ízelítőt. Óriási művészi teljesítménynek nem, de hangulatteremtőnek mindenképp lehet nevezni. 

Néhány perccel később pedig megdöbbentő képet osztott meg rajongóival: Szabó Zsófi egy szál bikiniben látható, ami azért meglepő, mert a műsorvezető-színésznő inkább visszafogott, semmint kitárulkozó szokott lenni.

Az azonban biztos, hogy alakja miatt nem kell szégyenkezni, sőt kimondottan vékonynak is mondható. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy rendszeresen sportol.

A mozgás mindig jelen volt az életemben, sőt volt olyan időszak, amikor nagyon túlzásba vittem, mintha valakinek vagy valaminek meg kellett volna felelnem. Most már csak akkor sportolok, amikor jól esik, de végre visszatértem a lovagláshoz is, ami miatt nagyon boldog vagyok. Még az sem kizárt, hogy újra versenyezni fogok – újságolt az RC News-nak Szabó Zsófi.

Zsófi bikinis fotóját megtekintheted ITT

Hozzászólások