Fotó! – Ilyen tökéletesre gyúrta magát Rippel Feri

Sikeresen szerepelt az Európa-bajnokságon

2015/05/18

Mindenki megemelheti a kalapját Rippel Feri előtt, ugyanis a 44 éves artista újfajta edzésbe kezdett, melynek eredményeként hatodik lett az Európa-bajnokságon.

Az artistánál nem meglepő, hogy a sport végigkíséri az életét, de ilyen keményen még sosem küzdött. Tökéletesre gyúrt testét bárki megirigyelheti.

Been there, done that the sixth place in international rankings!HAPPPYYY #rippelferi #bodyshield #go100 #coach…

Posted by Rippel Feri on 2015. május 17.

“44 évesen, fél év játékos felkészülés után megnyertem a múlt hétvégén Magyar Bajnoki címet, most pedig bejutottam a világ legelitebb és legügyesebb IFBB Body-building Fitnesz versenyzőinek a döntőjébe!!! Na jó, viccet félre téve, azért tényleg nagyon kemény a mezőny és a verseny is, hiszen az IFBB az egyetlen olyan állami Body-building és Fitneszverseny, ahol mindent (talán túlzottan is) komolyan vesznek!. A doppingellenőrzéseket, a szabályzatot, az egész rendszert. Még én is -a 25 éves színpadi rutinommal- csak pilláztam és vigyázzállásban vártam sorsomat. Meg is lepődtem, hogy ennyi év szereplés után még mindig tartogat nekem meglepetéseket az előadó-művészet és a sport” – írta a blogján a döntő előtt Rippel Feri.

Rippel-Feri-IFBB

Rippel Feri elárulta, mi vezetett odáig, hogy ennyire komolyan kezdjen sportolni.

Tavaly a mélypontomon egy nagyon kedves barátom Varga Robi iránymutatása révén elkezdtem megváltoztatni az életemet. Először is összeismertetett Erdős Tamás orvos/dietetikussal, akinek köszönhetően teljesen átálltam egy ‘Új’ étrendre/életmódra (erről bővebben majd a könyvemben írok). Mondhatnám úgy is, hogy ha ő nincs, akkor… de nem is folytatom, hiszen mindehhez elsősorban ÉN kellettem és a változásra való hajlamom! Elhatároztam, hogy szeretetben, sokáig és egészségesen akarok élni!” – vallott oldalán az artista.

Hozzászólások