Fotó! – Íme, a bikinis Balázs Klári

Sztárok, ahogyan nem sűrűn látjuk őket

2015/07/19

Vasárnap tetőzik a kánikula, amit szinte lehetetlen fürdőruha nélkül elviselni. Így vannak ezzel sztárjaink is, akiket ritkán ugyan, de kiszúrhatunk: íme bikiniben Balázs Klári, Keresztes Ildikó és Bíró Ica!

A Ripost magazin a nagy nyári melegben átnézte a magyar sztárok közösségi oldalait, hogy megtudja, ők mit tesznek ilyen nagy melegben, kimerészkednek-e a strandra, esetleg van-e fényképük is erről? Mint kiderült, hogy nagyon is van!

Először Balázs Kláriról találtak egy Kajmán-szigeteki fényképet, amin Korda Györggyel pózolnak. “Víziszonyom van, de ez szerencsére nem látszik a fotón. Nem szégyellem a testem, de a vakációk során csak nagyon kevés képet készítünk magunkról. Így fordulhat elő, hogy eddig még nem nagyon láthattak bikiniben” – mondta a művésznő a lapnak.

bkbikini
Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári egy rémisztő esetet is elmesélt egy nyaralás alkalmával, mikor mindannyian megijedtek, hogy valami komoly baj van, de végül kiderült, hogy nem agydaganatról van szó, hanem a hajózás kellemetlen hatásai miatt szedett készítmény váltott ki ijesztő tüneteket.

Az oldalon Keresztes Ildikó és Bíró Ica bikinis fotói is láthatóak.

Hozzászólások