Fotó – Izompacsirta lett Gáspár Laci!

Majdnem 20 kilót adott le

2016/01/11

A mackós alkatúnak megismert énekessel megfordult a világ. Gáspár Laci a Sztárban sztár miatt hatalmas fogyókúrába kezdett; az eredménytől leesik az állad!

Már majdnem 20 kilótól sikerült megszabadulnia, és Gáspár Laci egyáltalán nem tervezi, hogy abbahagyja az edzést.

Sokkal fittebb vagyok, az állóképességem megnőtt, és ez nagyon jó. Először a Megasztár alatt fogytam, akkor huszonhárom kilót sikerült leadnom. Azóta sajnos visszahíztam, és a folyamatos jojóeffektus jelentkezett nálam is, ha lement hét, visszajött tizennégy. Most viszont újra nekiduráltam magam, heti öt napot edzek, kiiktattam a szénhidrátot és a cukrot az étrendemből. Szerencsére meg is lett az eredménye, körülbelül nyolc-tíz kiló izmot szedtem magamra, de nem akarok itt megállni. Egy kicsit félek, hogy besokallok és megunom. Hétvégén, amikor nem megyek ed­zeni, már alig várom, hogy eljussak a terembe” – mondta a Borsnak Gáspár Laci.

Szoliban voltam és felmerült bennem egy kérdés: Akkor érdemes heti ötször edzeni? ☺️ Annyira örülök,hogy kezd látszani a sok-sok munka eredménye! Szinte el sem hiszem! 󾍛󾰀󾰀󾰀

Közzétette: Gáspár Laci – 2016. január 5.

Amellett, hogy jelentős súlytól megszabadultam, büszke vagyok arra, hogy sok embernek erőt adok. Többen követik a példámat, például a zenekaromból, sőt nők, akikkel összefutok az utcán, azt mesélik, hogy engem látva ők is edzésre biztatják a férjüket. Sok pozitív visszajelzést kapok, de én csak a feleségemnek szeretnék tetszeni – tette hozzá a karcsú énekes.

Hozzászólások