Fotó – Izompacsirta lett Gáspár Laci!

Majdnem 20 kilót adott le

2016/01/11

A mackós alkatúnak megismert énekessel megfordult a világ. Gáspár Laci a Sztárban sztár miatt hatalmas fogyókúrába kezdett; az eredménytől leesik az állad!

amusing_250x160

Már majdnem 20 kilótól sikerült megszabadulnia, és Gáspár Laci egyáltalán nem tervezi, hogy abbahagyja az edzést.

Sokkal fittebb vagyok, az állóképességem megnőtt, és ez nagyon jó. Először a Megasztár alatt fogytam, akkor huszonhárom kilót sikerült leadnom. Azóta sajnos visszahíztam, és a folyamatos jojóeffektus jelentkezett nálam is, ha lement hét, visszajött tizennégy. Most viszont újra nekiduráltam magam, heti öt napot edzek, kiiktattam a szénhidrátot és a cukrot az étrendemből. Szerencsére meg is lett az eredménye, körülbelül nyolc-tíz kiló izmot szedtem magamra, de nem akarok itt megállni. Egy kicsit félek, hogy besokallok és megunom. Hétvégén, amikor nem megyek ed­zeni, már alig várom, hogy eljussak a terembe” – mondta a Borsnak Gáspár Laci.

Szoliban voltam és felmerült bennem egy kérdés: Akkor érdemes heti ötször edzeni? ☺️ Annyira örülök,hogy kezd látszani a sok-sok munka eredménye! Szinte el sem hiszem! 󾍛󾰀󾰀󾰀

Közzétette: Gáspár Laci – 2016. január 5.

Amellett, hogy jelentős súlytól megszabadultam, büszke vagyok arra, hogy sok embernek erőt adok. Többen követik a példámat, például a zenekaromból, sőt nők, akikkel összefutok az utcán, azt mesélik, hogy engem látva ők is edzésre biztatják a férjüket. Sok pozitív visszajelzést kapok, de én csak a feleségemnek szeretnék tetszeni – tette hozzá a karcsú énekes.

Hozzászólások