Fotó – Kopasz lett Sebestyén Balázs

Elvesztette a fogadást?

2015/12/15

Sebestyén Balázs nem csak egy fogadást veszített el, hanem azt a dolgot is, amit a világon mindennél jobban szeret: a haját!

Megkopasztották Sebestyén Balázst – igaz, egyelőre csak a Photoshopnak köszönheti, hogy meg kellett válnia ikonikus tincseitől, de hamarosan igazából is megtörténhet a birkanyírás, hiszen pár nap múlva elveszít egy fogadást.

Ehhez már csak az kell, hogy műsorvezető társa, Rákóczi Feri december 22-ig, az utolsó Mornin Show-s adási kibírja cigi nélkül, ugyanis szabad kezet kapott Balázstól, hogy ha ez sikerül, akkor saját kezével borotválhatja kopaszra a fejét.

Balázs tegnap céges “műsorvezetős vacsorán” vett részt, és természetesen mindenkivel koccintott, aminek meg is lett az…

Szerző: Morning Show2015. december 14.

„Most megfogadom, ha de­cember 22-ig, az idei utolsó adásunkig nem gyújtasz rá egyetlen szál cigire sem, kopaszra nyíratom magam” – mondta korábban az egyik adásban Balázs, így indult a fogadás. Bár a műsorvezető a Borsnak elárulta: örülne, ha kollégája megszabadulna a káros szenvedélyétől, titkon reménykedik abban, hogy mégis rágyújt, mert nem szeretne kopsz lenni.

Ez persze beindította az emberek fantáziáját, és elárasztotta az internetet a kopasz-Balázs mémek áradata – legutóbb a céges bulin jelent meg a műsorvezető tar fejjel. És bár a haja egyelőre megvan, Ferinek nem kell már sokat kibírnia cigaretta nélkül. Balázs „jó akarói” azt az ötletet adták ugyanis neki, hogy a borotválás után azonnal gyújtson – csak a poén kedvéért.

Hozzászólások