Fotó – L.L. Junior megmutatta születendő kisfiát

Az énekes szerint rá fog hasonlítani

2015/08/31

A népszerű zenész alig várja, hogy megszülessen második gyermeke. Épp most készült róla egy friss ultrahang kép, és L.L. Junior azonnal megmutatta a rajondóinak.

Az énekes és párja, Csilla még várt volna egy kicsit a családbővítéssel, ezért L.L. Junior igencsak meglepődött, amikor kedvese közölte: jön az újabb trónörökös. A zenész korábban  elmondta: már épp örült, hogy nagyobbik gyermekével véget értek a nehéz, sírós éjszakák, ám hamarosan újra kezdik az egészet.

Mióta azonban megbarátkoztak a gondolattal, azóta türelmetlenül számolják a napokat, hogy megérkezzen a kicsi. Már nem kell sokáig várniuk, hiszen – a tervek szerint – októberben érkezik majd a pici. 

Összehasonlítva második születendő fiam legfrissebb ultrahangos képét az én gyerekkori fotómmal ez a srác nagyon fog hasonlítani rám” – lelkendezett L.L. Junior a közösségi oldalon.

Összehasonlítva második születendő fiam legfrissebb ultrahangos képét az én gyerekkori fotómmal ez a srác nagyon fog hasonlítani rám. :) Gyönyörű napot és hetet mindenkinek! :)

Posted by L.L. Junior on 2015. augusztus 31.

Olvass még L.L. Juniorról!

Hozzászólások