Fotó – Nyári Dia vad csókcsatába keveredett

Egyre többet vállal be a szépség

2015/09/15

Nyári Dia bevadul: a Barátok közt aranyos Hannáját egyre több intim és szexis fotósorozatban csodálhatjuk meg. Legutóbb egy vad csókcsatát örökített meg a fotós.

Szexi ruha, érzéki pillantások, szenvedélyes ölelések és vad csókok – semmi sem hiányzott arról a fotózásról, amelyen legutóbb Nyári Dia részt vett. A modellként is egyre népszerűbb színésznő örömmel mondott igent Gelner Lóránd fotós felkérésére, és láthatóan nem szégyenlősködött a képek elkészülése közben.

Ráadásul nem egyedül pózol az érzéki fotókon, hanem egy feltűnően jóképű férfival, aki ölelgeti és csókolgatja a színésznőt, sőt szexin a falhoz szorítja egy-egy kép alatt. A Barátok közt Hannája azonban eloszlatja a kétségeket: nincs új szerelem az életében.

„A legjobb barátomat, Tamást kértem fel a fotózáshoz. Tíz éve ismerjük egymást, osztálytársam is a színésziskolában. Úgy gondoltam, ő lehet az, akivel nem leszek zavarban egy ilyen sorozat elkészítése közben” – árulta el Dia a Borsnak.

A közös munka végeredménye ☺️

Posted by Nyári Diána on 2015. szeptember 12.

A csinos színésznőről már több fotósorozat is készült az utóbbi időben: év elején például Kleopátra módjára meztelenül pózolt egy kád tejben. A modellkedés egyébként egyáltalán nem áll távol tőle.

„Még gyerekkoromban és a kamaszként is dolgoztam modellként kifutókon, és katalógusfotózásokon is. Ahogy azonban idősödtem, a testalkatom egyre kevésbé volt alkalmas a kifutóra” – mondta Dia, akinek az életében nagyon fontos szerepet tölt be a sport.

Olyannyira, hogy szerelemre már nem is marad ideje: tavasszal szakított barátjával, az X-Faktorból ismert Tóth Marcival, azóta azonban nem is kereste az új kapcsolatot.

Hozzászólások