Fotó – Őt szereti Puskás Peti

Felvállalják érzéseiket

2014/12/16

Puskás Peti a dzsungelben fedte fel érzéseit, és láthatóan jól alakultak a dolgok, ugyanis kiderült: a színész-énekes nagyon szerelmes, sőt meg is mutatta párját.

Peti előző kapcsolata öt év után ért véget, de a színész-énekes nem kesergett sokáig. Már a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben elárulta, hogy épp az utazás előtt közel került valakihez. 

Valóban betoppant a szerelem az életembe. Angélával körülbelül két hónapja alkotunk egy párt, és szerencsére nagyon jól elvagyunk. Régóta ismerjük egymást színházi berkekből, ugyanis színésznő, így nem voltunk teljesen ismeretlenek egymás számára” – mesélte a Blikknek Puskás Peti.

Puskás Peti és Angéla
Puskás Peti és Angéla (fotó: Blikk)

A színész-énekes nem fél kimutatni az érzéseit, nyíltan vállalja, hogy szerelmes

Az a típusú férfi vagyok, aki megéli a dolgokat, ezért nem szabok gátat az érzelmeimnek sem. Ki merem mondani, hogy szerelemről van szó. Ha esetleges hibákat követek el, azt kijavítom, és odafigyelek, de bátran vetem bele magamat az új dolgokba. Úgy érzem, most valami nagyon jó alakul közöttünkAz összeköltözésről egyelőre nem nagyon beszélgettünk, de ha úgy alakul, annak sem vagyok ellenére. Igazából még a kapcsolatunk elején vagyunk, úgyhogy ráérünk vele. A szabadidőnket együtt töltjük, és igyekszünk kiélvezni minden pillanatot” – tette hozzá Peti.

Hozzászólások