Fotó! – Sarka Kata megmutatta formás fenekét

Rendkívül gyors eredményt ért el Hajdú Péter felesége

2015/04/18

Drasztikus edzést és diétát követ Sarka Kata a minél gyorsabb eredmény eléréséhez. Úgy tűnik, nem hiába – legalábbis a fotók ezt bizonyítják.

A FitBalance-on debütál fitneszmodellként Sarka Kata. Hajdú Péter felesége hónapok óta keményen edz és odafigyel az étkezésére azért, hogy bombaformába hozza magát április végére.

sarka-sonyakJo

„Felkértek arra, hogy én legyek a FitBalance arca, és mivel ahhoz, hogy méltón tudjam képviselni ezt a rendezvényt, mindenképpen össze kellett szednem magam. Olyan jól haladtam a felkészüléssel, hogy az edzőm megjegyezte, hogy ha már majdnem úgy nézek ki, mint egy fitneszmodell, miért ne lehetnék az? Egészen addig nagyon élveztem a felkészülést, amíg el nem kezdtük gyakorolni a színpadra való vonulást. Ez egy kicsit távolt áll tőlem – csak annyira, mint ide Amerika” – kezdte nevetve Kata. – „Ezt a fajta mozgást nem tartom természetesnek, és minden, ami egy picit művi, az számomra idegen – ezért nem tudok színészkedni sem, mert annyira távol áll tőlem ez a póz. Szerintem ezt a vonulást is egy kicsit átalakítom majd a saját egyéniségemre” – tette hozzá Kata.

Ha kíváncsi vagy, miket árult még el modell karrierjéről Kata, kattints a részletekért!

Most pedig meg is mutatta, hogy mennyit fejlődött az elmúlt időszakban. Valószínűleg sokan irigykednek, de Kata rengeteget tett azért, hogy ekkora változáson mehessen keresztül.

„Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e ezt a fotót veletek, de most úgy döntöttem, hogy igen! Azért jutottam erre a döntésre, mert olyan sokan támadnak azért, mert elégedetlen voltam magammal, és azt gondolják, hogy másból sem áll az életem, csak abból, hogy magammal foglalkozom. Nem, nem így van. Dolgozom, két gyereket nevelek, van egy fantasztikus férjem, akit imádok, csodás barátaim vannak, és emellett találok időt arra, hogy eljárjak edzeni és betartsak egy bizonyos étrendet. Nem voltam kövér, amikor felkértek a Fitbalance arcának (bal oldali fotó), de nem éreztem jól magam a bőrömben, és elhatároztam, hogy változtatok azon, amit a tükörben látok! Hatalmas ösztönzés ehhez a Fitbalance! Jött sok új ismerős, barát, és számtalan új lehetőség az életembe a sportnak köszönhetően az elmúlt 3 hónapban! Izgatottam várom a jövő vasárnapot, de bárhogy is alakul majd, én elértem a célomat! Örülök, hogy itt vagytok mellettem ti is nap mint nap! Ösztönöz minden pozitívum amit tőletek kapok, és még a negatív dolgok sem törnek le! A két fotó között 2,5 hónap telt el! Sosem késő elkezdeni! Neked is sikerülhet!

Szép napot mindenkinek!” – olvashatjuk Kata sorait közösségi oldalán.

Sokat hezitáltam, hogy megosszam-e ezt a fotót veletek, de most úgy döntöttem, hogy igen! Azért jutottam erre a dönté…

Posted by Kata Sarka on 2015. április 17.

Hozzászólások