Fotó! – Varga Viktor letolta a nadrágját Kasza Tibinek

Levetkőzte „gátlásait” az énekes

2014/12/01

Újabb polgárpukkasztás, ezúttal a Kasza! show-ban. Varga Viktor extrém viselkedését már megszokhattuk, ez azonban mégis váratlanul érte a közönséget, de még a showmant is.

Kasza Tibi elhamarkodottan és könnyelműen tett ajánlatot az énekesnek. A show mai adásában Varga Viktor lesz az egyik vendég, aki természetesen emlékezetessé teszi jelenlétét a műsorban.

Az RTL Klub Csillag születik című műsorában feltűnt előadó már nem igazán tudja meglepni rajongóit és a nagyérdeműt. Tehetsége nem vitatott, viselkedése azonban megosztja az embereket. Cinthya Dictatorral való viharos kapcsolatuk nagy része a kamerák és a sajtó célkeresztjében zajlott, így nem maradt túl sok rejtegetnivalója.

vargaviktorcinthya

Szeretett volna ruha nélkül érkezni a stúdióba Varga Viktor, de úgy gondolta az erős lenne: „Arról kezdett el beszélni, hogy szíve szerint meztelenül érkezett volna a Kasza! show-ba, hiszen mindig meztelen, ha teheti, de sejtette, milyen lenne a fogadtatás. Ekkor jegyeztem meg neki, hogy én adok teret a törekvéseinek, legyen bátran önmaga, és legnagyobb megdöbbenésemre egy percig sem hezitált: letolta a gatyáját! Igaz, nekem háttal állt, így csak a fenekét láttam, de a mai napig homályosan látok azóta. Sőt rémálmaim is vannak! Ezt követően csak arra figyeltem, valahogy elkerüljem a kézfogást, de csak kikényszerítette. Szerethető egy alak” – mesélte a Borsnak Kasza Tibi, aki praktizáló bolondnak nevezte az énekest.

vargaviktor
Varga Viktor a Kasza! show-ban (fotó: Bors)

Az énekes is reagált „mutatványára”, amit ma este mindenki megcsodálhat a SuperTV2 műsorában: „Nekem tényleg nem fontos ez a dolog, a meztelenség. A meztelenség fogalma is egy hülyeség. Mindenki meztelen, így is születünk. Két üzenetem volt az ak­cióm­mal. Egy, hogy demokrácia van, így lehet mindenki fején korona, mint ahogyan én is azt viseltem. Kettő, hogy lássák, jól vagyok, alkotok, koronát, zenéket, és mindent, amit lehet, el is adok.”

Hozzászólások