Fotók – A TV2 őszi nagy dobásai: Sztárban sztár, Bumm! és Rising Star

Vasárnap indul a Sztárban sztár

2014/09/04

Ördög Nóra, Liptai Claudia, Kasza Tibi, Tilla, Berki Krisztián, Papp Gergő – igazi nagyágyúkkal kezdi a szezont a csatorna. Nagyszabású sajtótájékoztatón mutatta be őszi programstruktúráját a TV2 Csoport.

A  FEM3 új produkciója, a FEM3Café egyik műsorvezető párosa, Berki Krisztián és Czippán Anett a sajtótájékoztató elején élőben jelentkezett be az adásba, hogy egy rövid időre a nézők is részesei lehessenek az eseménynek.

A korábbi sikeres és népszerű műsorok mellett minden eddiginél több új, helyi gyártású szórakoztató műsor és külföldi filmsiker várja a nézőket. Októberben Papp Gergő ismét felcuccol, hogy újabb sztároknál töltsön el egy éjszakát a Pimasz úr Ottalszik harmadik évadában. Örülhetnek Kasza Tibi rajongói is, hiszen az énekes nem csak a Super TV2-re tér vissza saját showjával, hanem a Bumm-ban is műsort vezet Liptai Claudiával.

A sajtó hónapok óta találgatta, vajon melyik műsorban debütál a csatorna legújabb sztárja, Ördög Nóra. Nem annyira meglepetést, mint bizonyosságot tartogatott az esemény, a lepel lehullt, György Bence programigazgató bejelentette, hogy Nóra lesz a november elején induló Rising Star műsorvezetője. A második gyermekének egy hónapja életet adó sztár remek formában van, bár ő azt mondta magáról: nagyon keveset alszik. Nóri a két pici gyermek mellett is szorgalmasan készül az új produkcióra: a külföldi Rising Star-okat néz, és egy-egy alkalommal beugrik a TV2-höz, a műsor szerkesztőségébe, hogy kontaktáljon új kollégáival.

Bemutatkozott a szeptember 28-án debütáló vadonatúj kvízműsor, a Bumm! is, ahol a két műsorvezető, Liptai Claudia és Kasza Tibor nem csak a játékszabályokat ismertették, de egy vállalkozó szellemű újságíróval azt is bemutatták, hogyan zajlik a játék élesben. Az biztos, hogy a játék nem csak izgalmas, hanem látványos is lesz, ugyanis egy bombát kell hatástalanítani a helyes válaszok megadásával, ám ha ez nem sikerül, akkor a bomba hatalmas színes porfelhő kíséretében felrobban.

Tilla teljes gőzzel a vasárnap induló Sztárban sztár-lázban ég, az első élő adás kamerapróbái már gőzerővel zajlanak, amelybe néhány perce erejéig betekintést is engedtek.

Hozzászólások