Fotók! Angelina Jolie soha nem látott képei

A kamera mögött: Brad Pitt

2015/10/27

Brad Pitt szemén át a világ. Akár ezt a címet is adhattuk volna anyagunknak, hiszen ő maga készítette azt a sorozatot feleségéről, amit most hoztak nyilvánosságra. Angelina Jolie volt férje múzsája, a képek pedig magukért beszélnek.

Mindenki ismeri Brad Pittet, tudjuk róla, hogy remek színész, de talán még annál is zseniálisabb rendező. Viszont nem mindenki tudja róla, mekkora szenvedélye a fotózás. A színész-rendező ezúttal a W Magazine kedvéért ragadott fényképezőt. A témát pedig saját felesége szolgáltatta.

Angelina Jolie egyébként is a fotósok egyik kedvence. Telt ajkai, hosszú, leomló haja, hatalmas szemei, karakteres arca és sugárzó tekintete minden alkalommal beindítja a fényképező mögött álló fantáziáját. Az eredmény minden esetben zseniális, szemet gyönyörködtető lesz, a képeket pedig áthatja a színésznő kisugárzása. Ezúttal maga Pitt engedett bepillantást intim magánéletükbe. “Imádom ezt a sorozatot. Vannak, akiknek van egy hobbijuk, és megtalálják a módját, hogy minél gyorsabban valamilyen eredménnyel szolgáljanak, függetlenül attól milyen a minősége. Ő (Pitt) nem ilyen. Előbb töviről-hegyire kitanulta a fotózás művészetét, és csak azután valósította meg az elképzeléseit. Nem véletlen, hiszen nagyon kritikus magával szemben” – áradozik férjéről Jolie a sorozathoz tartozó interjúban.

Jelenleg ők az egyik legkeresettebb és legtöbbet foglalkoztatott család a világon, de még így is volt az életüknek olyan szegmense, ahova eddig nem láthatott be a kíváncsi közönség. Most ezekből szemezgetett a házaspár, közben pedig mi magunk is meggyőződhettünk róla, hogy Jolie telt ajkai egy percig sem hagyják nyugodni férje fantáziáját.

Szerinted milyenek lettek a képek?

angelina

angelina2

angelina3

angelina4

angelina5

angelina6

Még több kép ITT!

Hozzászólások