Fotók – Bódi Sylvi még sosem volt ilyen vad és szexi!

Sri Lankán is megmutatta gyönyörű idomait

2015/04/21

Bódi Sylvi betöltötte a 34-et, ám nincs oka panaszra, hiszen a világ egyik legkedveltebb szörfparadicsomában ünnepelhette a születésnapját.

Bár a bombázó ezúttal a családja nélkül töltötte a jeles napot, nem szomorkodott, hiszen élete egyik legizgalmasabb időszakát éli. Másfél hónapos nyaralását tölti éppen barátnőjével, akivel megfordultak Srí Lanka és Indonézia egzotikus tengerpartjain, ahol természetesen meglovagolták a legjobb hullámokat.

Bódi Sylvi 1

Másfél hónapos útra indultunk a barátnőmmel. Srí Lanka után most már irány Indonézia. Elkészültek a szuper új szörfdeszkáink. Remekül érezzük magunkat a barátnőmmel, aki profi szörfös. Bár azt sajnálom, hogy a családom nem lehetett velem a születésnapomon, azért nem pityeregtem, hiszen nagyon szerencsés embernek érzem magam, hogy ezt a napot a világ számomra legkedvesebb szörfparadicsomában, a Mentawai-szigeteken tölthettem” – mesélte Bódi Sylvi, aki élvezi, hogy végre egy kicsit elszakadhatott a világtól, és hódolhat kedvenc sportjának, a szörfözésnek.

Bódi Sylvi 2

A gyönyörű modell láthatóan kivirult az egzotikus utazás során, hiszen remek formában van – tökéletes alakját pedig előszeretettel mutatja meg a tengerpart homokjában. A bombázó bevallotta, egyedül a családja miatt érzi kicsit szomorúnak magát, leginkább a kis unokahúga ölelése hiányzik. Bár erre még várnia kell, szerencsére néha sikerül beszélniük egymással. 

Bódi Sylvi 3

Bár úgy tűnik, hogy Sylvi felhőtlenül boldog, ahhoz, hogy elérje a tökéletes állapotot, még sok mindenre szükség van! Kattints IDE, ha szeretnéd megtudni, mire vágyik a szexi modell!

Hozzászólások