Fotók! – Bomba testet villantott Rubint Réka

A munka mellett nem hanyagolja a szerelmes ölelést sem

2015/07/07

Rubint Réka megmutatta elképesztő alakját a török riviérán: a három gyermekes anyuka a tengerparton pózolt – nem is akárhogy!

Kellemest a hasznossal – így lehetne jellemezni Rubint Réka törökországi táborát, ahol a fitneszkirálynő nem csak bombaformába hozza a rajongóit, de jó hangulatot is biztosít a táborozók számára. Ráadásul mindemellett a romantikázásra is marad ideje!

Sokan irigykedhetnek Réka tökéletes alakjára, de az mindenesetre nyilvánvaló, hogy a bombázó anyuka megdolgozik azért, hogy ilyen vadító legyen. Hogy másokon is segítsen, minden évben táborokat szervez, ahol napokig együtt edz fogyni vágyó rajongóival – idén Törökországba utazott a társaság.

Réka képeit látva biztosak lehetünk benne, hogy a tábor nem arról szól, hogy minden percben vért izzadva eddzenek, hanem a jó hangulatról, a szórakozásról és a szuper társaságról is. A fitneszedző nem pusztán a test karbantartására koncentrál, hanem arra is, hogy a néhány nap alatt a lehető legjobban érezzék magukat együtt.

Nem csoda, hogy sokan szívesen fogadják meg Réka tanácsait, hiszen három gyerek után is olyan fantasztikusan jó alakja van, amilyenről sokan csak álmodnak. Nem is szégyenlősködött, és a paradicsomi tengerparton fotózkodott szexi pózokban.

Persze nem azért mutatta meg bombaformáját, hogy felhívja a férfiak figyelmét magára, hiszen Törökországba is elkísérte férje, Schobert Norbi. A párnak a munka mellett egy kis kikapcsolódásra is volt ideje, és láthatóan örültek, amikor végre a romantika vette át a főszerepet.

Hozzászólások