Fotók – Dukai Regina így élvezi a telet!

Imádja a havat a szépség

2015/01/06

Semmi kétség: Dukai Regina évszaka a tél! A szépség nem csak a karácsonyra készült gőzerővel, de a hideg idő minden percét kihasználja, így az újév első hétvégéjét síeléssel töltötte.

A gyönyörű modell imád mindent, ami a téllel kapcsolatos, a de a síelés kifejezetten a kedvenc időtöltései közé tartozik. Bár itthon egyelőre nem sok lehetőség van kiélvezni a tél nyújtotta örömöket, Regina összeköti a kellemest a még kellemesebbel, és hamarosan meglátogatja a testvérét egy külföldi wellness szállodában.

“A hétvégén Dobogókőn voltunk síelni, és szuper élmény volt, hiszen már gyerekkorom óta nagyon szeretem ezt a sportot. Nagyon hiányzik az az igazi tél nagy hóval, de hosszú még a tél, így remélem, lesz ebben is részünk. Addig pedig meglátogatom a bátyámat, aki egy külföldi wellness szállodában dolgozik, ahol hatalmas hó van, így bőven lesz lehetőségem a síelésre” – mesélte Regina.

Nem csoda, hogy a szépséges modellnek már az év kezdetén ennyi energiája van: az ünnepeket a családjával töltötte, és száz százalékig feltöltődött. 

“Az ünnepeket mindig a családommal töltöm: imádom a karácsonyt és ilyenkor nagyon feltöltődök. Nem hiszek az újévi fogadalmakban, de ezúttal tettem egyet – ez nem is igazi fogadalom, inkább egy elvárás magam felé: idén sokkal többet fogok jógázni, és tudatosan kerülöm a sok stresszt. Ezt már el is kezdtem, ugyanis tavaly év végén kicsit előre dolgoztam, így hamarosan a boltokba kerül két új kollekcióm is, így megkíméltem magam az év eleji kapkodással. Az új ruhák nagyon rosszkislányosak lesznek, igazi vadócosak: mindenki megszokta tőlem, hogy mindig tökéletes sminkben, tökéletes külsővel jelenek meg – hát most megmutatom más oldalamat is! – árulta el sejtelemesen Regina az RC Newsnak.

Dukai Regina a síelés minden pillanatát kiélvezte!

Fotók: Facebook

 

Hozzászólások