Fotók – Ekkorát változott Szabó Zsófi

Szinte fehér lett a haja

2015/01/22

Szabó Zsófi rendkívüli változásokon ment át: a Jóban Rosszban egykori színésznője, nem csak munkahelyet váltott, de hosszú szőke hajától is megvált. Azóta gyakran újítja meg a frizuráját – legutóbb például szinte fehérre festette.

Mindenkit megdöbbentettek az első képek, amelyek megjelentek Szabó Zsófiról, miután levágatta a szinte már védjegyének számító gyönyörű haját. A hatalmas változást akkoriban játszott szerepe indokolta, de a szőke színésznő magánélete is válságban volt, hiszen néhány héttel korábban veszítette el édesapját.

Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Hajas Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek” – nyilatkozta akkor Szabó Zsófi.

Azóta egy ország beleszeretett a rövid hajába, amelynek színét és fazonját gyakran váltogatja. Volt már fiúsan felnyírt, tarajosra beszárított vagy kislányosan kócos, de barnás szőkétől a platinán át szinte fehérre hamvasított szőke is.

A frizurájával együtt a karrierje is egészen új irányt vett. Nem sokkal az imidzsváltás után átigazolt az RTL Klubhoz, ahol szinte azonnal bedobták a mélyvízbe, és megkapta élete első műsorvezetői munkáját az After X-ben. Bár a pletykák szerint Zsófit az új munkahelyén eleinte nem kedvelték a kollégái, a lány szerint szó sincs kiközösítésről, egyszerűen több idő kellett, amíg megismerték.

Nézd meg Szabó Zsófi legújabb frizuráját, és döntsd el a rövid hajú időszakból melyik változat tetszik a legjobban!

Fotók: Facebook

Hozzászólások