Fotók és videók – Így mikulásoznak a hazai sztárok

Kasza Tibi dalt is írt a Mikulásnak

2014/12/06

A sztárok teljesen rákattantak az ünnepvárásra! Mikulás napján olyanok voltak, mint a gyerekek; jelmezt öltve, bohóckodva várták a nagy szakállút.

Jókedv, kellemes hangulat, meleg, családias légkör és némi mikulásjelmez. Ha ezek megvannak, akkor a hírességek sem tudnak ellenállni; ontják a Mikulás képeket magukról.

Ördög Nóra és Majka Télanyónak és Rudolfnak öltözve köszöntötte a nézőket, és készült róluk egy fotó is, amint Nórát Majka a hátára veszi. Vajon mit szól ehhez Nánási Pál és Dundika?

Nagy Alexandrát, a Barátok közt Alízát alig lehet felismerni, hiszen arcát eltakarja a télapós szakáll és a sapka. Ám másutt annál többet mutat magából: felül pulóvert, alul épp csak egy bugyit és zoknit visel. Dukai Regina szintén szexi szettel köszöntötte a fehér szakállút.

Sarka Kata a gyermekeivel, Molnár Andi pedig táncostársaival ünnepel Mikulás napján. Zimány Linda, Péter Szabó Szilvi és Weisz Fanni visszafogott, de annál kedvesebb fotóval köszöntötte rajongóit a közösségi oldalon.

Kasza Tibi – mint általában – most is vitte a prímet: az énekes. műsorvezető külön dalt írt, és előadta, hátha így több ajándékot hoz neki a Mikulás.

Hozzászólások