Fotók – Ezek a vadállatok várnak a celebekre

Szabó Zsófi, Bárdos András, Győzike, Baukó Éva és VV Aurelio retteghet

2014/09/11

Kiderült, hova költöznek a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői: a Dél-Afrikai Köztársaságban található Kruger Nemzeti Park lesz az ideiglenes lakhelyük. Itt nem csak olyan afrikai betegségekkel találkozhatnak, mint a malária, de vadállatok is könnyedén meglephetik a dzsungelben tanyázó celebeket.

Eddig csak annyi volt biztos, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát idén nem Argentínában, hanem valahol Dél-Afrikában forgatják. A stáb úgy döntött, hogy a pontos helyszínt csak az adás kezdete előtt árulják el, Sebestyén Balázs azonban a Morning Show-ban elszólta magát.

Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a munkahelyi balesetvédelemről beszélgettek a Class FM reggeli műsorában, amikor felvetődött, félnek-e a Kruger Nemzeti Parkban élő vadállatoktól – ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a show szereplőinek ez lesz az uticélja.

Ilyen vadállatoktól retteghetnek a celebek!

A nemzeti park Afrika egyik leggazdagabb élővilágával büszkélkedhet: 19 ezer négyzetkilométeres területén a fekete kontinens szinte minden ikonikus állata megtalálható. Az oroszlán, elefánt, krokodil, orrszarvú és leopárd mellett a park területén 54 kígyófajta él, ezek között van a halálos mérgű fekete mamba.

A területen fokozott maláriaveszély van, különösen az esős évszakban, ami épp most kezdődik. Bár a Celeb vagyok csapata, melyben ott lesz többek között Szabó Zsófi, Bárdos András, Baukó Éva, VV Aurelió és Gáspár Győző, valószínűleg a terület szélén kap majd szállást, egy percre sem érezheti magát biztonságban.

„Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire várják a Celeb vagyok, ments ki innen! indulását, mint az, hogy éjjel-nappal erről beszélnének. Bár lehet, a show helyszíne már nem titok, de az biztos, hogy a műsor szeptember 18-i  sajtótájékoztatójára még számos meglepetést tartogatunk – nyilatkozott a Blikknek sejtelmesen Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Hozzászólások