Fotók! – Ezekkel zsarolják Baukó Évát

A valóságshow-hős megmutatta képeit

2015/06/22

Kompromittáló fotók láthatnak napvilágot, ugyanis Baukó Évát ezzel zsarolja egyik exe, akivel se veled se nélküled kapcsolatban éltek. Az egykori villalakó azonban sokkal talpraesettebb, mint ahogy azt a férfi gondolta volna.

„Volt egy ember az életemben, akit nagyon szerettem (…)! Mindig könyörgött nekem, hogy segítsek, mert nincs pénze. Én jó szívvel segítettem, de kezdtem érezni már egy fél éve, hogy nincsenek rendben a dolgok (…). Éreztem, mert eltűnögetett, és rengeteget hazudott! (…) Amikor már nem támogattam, elkezdett zsarolni, először újsággal, hogy eladja a meztelen fotóimat, majd amikor ez nem jött be, akkor a barátaimmal, hogy minden barátomra ráír, hogy ne legyen egy se, és 300 ezer forintot követel!”

baukoeva3

VV Éva ahelyett, hogy bepánikolt volna és eleget tett volna a zsaroló kívánságának, beleállt a történetbe, ugyanis úgy véli, nincs takargatnivalója – a Blikk számára ő biztosította a fotókat. Így a  „kedves” exének nincs semmi a kezében, amivel pénzt követelhetne az alkoholizmust is leküzdő hírességtől.

baukoeva5

„Az eszem megáll, hogy milyen alakok vannak! Tudom, ki a zsarolóm, de nem hagyom magam, rajtam nem fog pénzt keresni. Ráadásul szó sincs semmiféle pornóképről, rólam senki nem fog látni hardcore anyagot, ilyen egyszerűen nem létezik. Erotikus, meztelen fotóim persze vannak, de hát melyik nő nem szereti, ha megörökítik a testét? Nincs szégyellnivalóm. Ezért döntöttem úgy, beelőzve azt a mocskos zsarolót, hogy én mutatom meg a képeimet!” – tudatta Éva a napilap olvasóival.

Olvass még VV Éváról!

Hozzászólások