Fotók! – Fésűs Nellyék a vidék nyugalmára esküsznek

A kis Elza nagyon apás

2015/07/11

Fésűs Nelly, bár úton útfélen hangoztatja, mennyire szeretné, eddig nem tudta rávenni párját az eljegyzésre. Vajtó Lajos szerint úgy jó minden, ahogy van, kislányukkal közösen csodás harmóniában élnek, nem kell ide papír.

Vannak férfiak, akik fejvesztve menekülnek a házasság elől, amint meghallják a lánykérés szót, gyorsabban eltűnnek, minthogy egyet pislognánk. Vajtó Lajos, a bájos színésznő, Fésűs Nelly párja, bár nagyon is tisztában van szerelme legnagyobb álmával, egyelőre nem adta be a derekát. Mindezek ellenére kitart mellette, sőt olyannyira nem riasztotta el a szándék, hogy családot is alapított kedvesével, arra azonban még nem érez rá késztetést, hogy oltár elé vezesse Nellyt. „Többször utaltam már erre, de Lajos mindig terelt, állandóan azt mondja, hogy Elza Zorkánál nagyobb összetartó erő nem létezik, nem kell ide papír” – mondja Nelly.

fésűs nelly

„Rájöttem, hogy nagyon jó édesapának lenni”– kezdi Vajtó Lajos, akit apák napja alkalmából szíve hölgyei, Nelly és Elza Zorka rabolt el egy pár napra. A kis család a Szigetközbe utazott, ahol távol a nagyváros zajától vidéki környezetben a Diamant Hotelben tölthettek el egy kis időt. „Mindig én vagyok az ötletgazda és én szoktam a lányokat meglepni egy-egy ünnep alkalmából, most nagyon meglepődtem, hogy engem ünnepeltek és méghozzá egy wellness hétvégével” – meséli az újdonsült apuka, aki Elza Zorka születése előtt Nelly nagylányán, Csengén gyakorolhatta már az apai szerepet.

„Lajos és Csenge között véd és dacszövetség volt az első perctől kezdve, tudja Csenge, ha valamit szeretne, azt Lajoson keresztül tuti eléri” – mondja Nelly. “Most őt sajnos nem tudtuk magunkkal hozni, mert éppen osztálytársaival kirándulni ment.” A kis család Elzával egész pici kora óta jár wellnesselni. Sosem okozott gondot a gyerekkel víz közelbe menni. Alig volt pár hetes amikor először megismerkedett a nagyi medencéjével, most pedig már egy igazi kis vízi lényként lubickolt a szálloda medencéjében.

fésűs nelly2

Mindig nagyvárosban éltem, de szeretem a vidéket. A nyugalom és a csend nagyon tetszik. A Duna parton sétálva a gondolataimba merülve gyorsan telik az idő” – veszi át a szót a családfő. Igaz már régen sétálgattam egyedül, mert ha csak tehetem, velem van a kislányom is, akit nem szívesen adok ki a kezemből” – mondta Lajos, aki csak akkor volt hajlandó átadni Nellynek a kislányt, amikor etetni kellet.

fésűs nelly4

A kis Elza és édesapja tehát alig tudnak elszakadni egymástól. Bár a papa igazi vasgyúrót nevelne kislányukból, Fésűs Nelly odafigyel rá, hogy mit kap enni kislányuk. A 8 hónapos kicsi sokáig anyatejen élt, de már ismerkedik az új ízekkel. Most éppen a kacsacomb volt terítéken, de mintavétel után Elza maradt inkább a főzeléknél. A boldog szülők azért arra is szakítottak időt, hogy néhány órát kettesben töltsenek, és elbújva a világ zajától kellemeset pihentek a szauna csöndjében. Persze nincs sok idejük a romantikázásra, hiszen Elza kiköveteli magának az apás időt, ami Lajosnak természetesen egyáltalán nem esik nehezére.

Hozzászólások