Fotók! – Gönczi Gábor büszkén vállalja szerelmét

Budapest utcáin szabadon

2015/07/27

Ősszel ért véget Gönczi Gábor házassága Tatár Csillával, aki hamarosan életet ad új párjával közös gyermekének. A műsorvezető ennek ellenére láthatóan nagyon boldog és elégedett megújult életével.

Budapest utcáin romantikázott Gönczi Gábor új kedvesével, akivel nemrégiben ismerkedett meg, de már most úgy tűnik, hogy nagy a szerelem köztük. A Blikk egyik olvasó-riporterét illeti az elismerés, amiért sikerült lencsevégre kapnia a párt, akik természetes módon csak egymással törődtek, így még azt sem vették észre, hogy a lesifotós a nyomukba eredt, amint elhagyták a főváros egyik legnépszerűbb klubját.

gonczi_blikk2
Hárman érkeztek, de csak ketten távoztak a pesti szórakozóhelyről. (fotó: Blikk)

„Éppen az Erzsébet téri szórakozóhely teraszán ültem, amikor megpillantottam Gönczit egy fekete hajú lány társaságában. Együtt érkeztek, de nem kettesben voltak, egy szőke hölgy is csatlakozott hozzájuk. A műsorvezető, akit egyébként kifejezetten kedvelek, büszkén ült a lány mellett, gyakran fogta a kezét, és kölcsönösen simogatták egymást, olykor egy-egy puszi és csók is elcsattant köztük. Láthatóan remekül szórakoztak hármasban, a beszélgetés után pedig Gönczi és a kedvese együtt távoztak a helyszínről, és a bazilika felé vették az irányt. Utánuk mentem, mert megmondom őszintén, roppant kíváncsi voltam. Kézen fogva, ölelgetve sétáltak a bazilikánál, ahol közös szelfiket is készítettek magukról. Igazán boldognak tűntek; állandóan ölelgették-csókolgatták egymást.” – fejtette ki élménybeszámolóját a szemfüles olvasó-riporter.

gonczi_blikk
Gönczi Gábor láthatóan elégedett új életével (fotó: Blikk)

Majdnem két hónappal ezelőtt osztotta meg rajongóival hatalmas örömét és boldogságát Gönczi Gábor saját közösségi oldalán:

Süt a nap! :)

Posted by Gönczi Gábor on 2015. május 29.

Olvass még Gönczi Gáborról!

Hozzászólások