Fotók – Gyermekeivel együtt voksolt Ördög Nóri

Novembertől a Rising Starban láthatjuk a csinos anyukát

2014/09/24

Ritka pillatok egyike volt az, amikor Ördög Nóri mindkét gyermekével és férjével együtt jelent meg egy nyilvános eseményen. A pici Vencel békésen aludt, míg szülei dolgoztak.

Hajas László versenyén 40 fodrász munkáira szavazhattak a sztárok, a média képviselői és a szakmai zsűri. Ördög Nóri és Nánási Pál is ellátogatott gyermekeikkel, hogy értékeljék a fodrászok munkáit.

ördög nóri család

Bár a műsorvezetőt a legtöbben úgy ismerik, ahogy a tévében láthatjuk: talpig sminkben, tökéletes frizurával, gyönyörű ruhákban, de Nóri most inkább a kétgyermekes családanya arcát mutatta meg. Ami nem biztos, hogy mindig a legtökéletesebb, néha látszanak rajta a fáradtság jelei, egyúttal azonban az őszinte odaadás és a szeretet is. A műsorvezető legnagyobb segítsége a férje, Nánási Pál, aki mindenben támogatja őt, és láthatóan nagyon boldog együtt az immár négyfős család.

ördög nóri

Ördög Nórinak nem sok ideje marad arra, hogy két pelenkázás között kipihenje magát, hiszen novemberben indul a Rising Star, ahol először debütál majd műsorvezetőként a TV2 képernyőjén. Ám az nem engedheti meg magának, hogy addig kizárólag a családjával foglalkozzon. Gyakran bejár a Rising Star szerkesztőségébe, hogy egyeztessen az új kollégákkal; otthon pedig a műsor külföldi változatait nézi, hogy kellően felkészüljön az új feladatra.

Hozzászólások