Fotók – Győzike itt forgat tovább

Luxuskörülmények között folytatja

2014/08/08

Nem tartott sokáig Győzike munkanélkülisége: miután a TV2 száműzte az Édes Életből, felröppentek a hírek, hogy visszakapja régi helyét az RTL-en, most azonban úgy tűnik, teljesen más irányba indul. A showman luxuskörülmények között szórakoztat tovább az interneten.

Vége az Édes Életnek Győzike számára – legalábbis ami a TV2-es pályafutását illeti, hiszen mostantól az interneten folytatódik a show, méghozzá nem is akármilyen köntösben. Győzike a Facebookra posztolt fotókat arról, hogy épp a tengerparton forgatnak, ahol egy luxushotel vendégszeretetét élvezik.

A Romantic egykori frontembere megjárta az összes nagy csatornát, hiszen a Győzike show az RTL-en kezdett, és miután erőszakos viselkedése miatt a TV2 kidobta a showman-t, az a hír járta, hogy visszatér egykori munkaadójához. Úgy tűnik azonban, az RTL-nek nincs szüksége a Győzike show-ra, így az álomból nem lett semmi.

Néhány napja felkerült azonban egy videó a YouTube-ra arról, hogy két vagyonos vállalkozó felkereste Győzikét: indítsanak közösen egy show-t, nehogy az emberek elfelejtsék őt. Győzi először hajthatatlannak látszott, de a színfalak mögött valószínűleg olyan összeget ajánlottak fel neki, amitől gyorsan megenyhült a szíve, így az interneten folyik tovább a népbutítás.

A fotók alapján már javában folyik is a forgatás, méghozzá nem is akárhogy: Győzi Facebook oldalára posztolt képei alapján egy tengerparti luxusvillában tölti a napjait, ahol számára továbbra is tart az édes élet.

Hozzászólások