Fotók – Hargitai Bea bombaformában várja a szülést

Igazi nyelvzseni lesz a kisfia

2015/04/24

Az egykori Playmate nem hagyta el magát várandóssága alatt, és ez meg is látszik rajta. Hargitai Bea folyamatosan edzett, és ez meg is látszik alakján.

Alig pár hét, és Hargitai Bea a kezében tarthatja kisfiát. A csinos kismama érzékeny nőnek tartja magát, és ez a várandósságára is rányomta bélyegét, előfordultak hangulatingadozások. Azonban úgy érzi, amennyire lehet, felkészült a szülésre.HargitaiB_5

Teljesen természetesnek élem meg ezt az időszakot. Azon kívül, hogy a pocakom szépen növekszik, és néhány kilóval többet mutat a mérleg, nem érzek óriási változást. Igyekszem még egészségesebben táplálkozni, sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok, és edzeni is rendszeresen járok, hogy formában tartsam magam. Sokat beszélgettem várandós nőkkel, anyukákkal és szakértőkkel, hogy hogyan érdemes készülni. Ezeket összevetve úgy látom, a dolgok mindig máshogy alakulnak, mint, ahogyan azt a mamák-papák nagy gonddal eltervezik, de annyi már biztos, hogy egy olyan speciális szülést segítő gél lesz segítségemre, amely megkönnyíti, hogy a baba könnyebben jusson át a szülőcsatornán, miközben védi a hüvelyfalat és a gátat a sérüléstől, biztonságosabbá téve a szülést. Emellett persze a férjem is támaszt nyújt majd – meséli boldogan Hargitai Bea.

HargitaiB_3

A modell számára vélhetően nem okoz problémát az anyaszerep, hiszen férje, David előző házasságából született két lányával sok időt tölt együtt. A testvéreknek azonban egy kicsit várniuk kell, hogy találkozzanak a kis jövevénnyel, hiszen ők Prágában élnek, de Bea Budapesten fogja világra hozni a kisfiát.

HargitaiB_2

Mindenképpen itthon szülök majd, már minden elő van készítve. Izgatottan várom, hogy végre megismerjem a csöppséget, eddig csak úgy röpült az idő, de így a vége felé egyre nehezebb kivárni a nagy pillanatot. A kis Jason minden bizonnyal nyelvzseni lesz: a magyar mellett férjemtől az angolt sajátíthatja el, és Prágában a testvérei révén a cseh nyelvvel is megismerkedik majd” – tette hozzá a szuperszexi kismama.

A szőke szépség öt évvel ezelőtt, 2008-ban ismerkedett meg kedvesével, és sokan egy hajítófát sem adtak volna kapcsolatukért, hiszen a komoly üzletember és a vadóc modell nem tűnt összeillő párosnak, de végül a szerelem mindent felülírt!
Többet szeretnél megtudni kapcsolatukról? Kattints IDE

 

Hozzászólások